Apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora – Za vse letne čase

Ne glede na letni čas, za dnevni izlet ali večdnevne počitnice, je obisk Triglavskega narodnega parka vedno dobra ideja. Med najbolj priljubljene destinacije spada Kranjska gora, apartmaji ki se nahajajo tam, pa so zadovoljijo tudi najbolj zahtevne goste. Za obisk Kranjske gore lahko porabite en dan ali pa se odločite za več dnevne počitnice. Kranjska gora ponuja ogromno različnih dejavnosti, ki jih lahko izvajate samostojno, v paru ali z družino. Za prenočišče lahko izbirate tudi med različnimi Šteblaj apartmaji. Kranjska Gora vas bo zagotovo navdušila in ko jo boste enkrat obiskali, se boste zagotovo še vrnili.

Apartmaji-Kranjska-Gora

Zakaj obiskati Kranjsko Goro?

Kranjska Gora je priljubljena počitniška destinacija za ljudi vseh starosti in skupin. Kranjsko Goro lahko obiščete v poletnih mesecih, ko lahko osvojite bližnje vrhove, se s kolesom odpravite na daljšo pot ali pa se namakate v jezeru Jasna. Pozimi pa je v Kranjski Gori glavna dejavnost smučanje, tek na smučeh in ogled smučarskih skokov.

Med najbolj priljubljenimi dejavnostmi, tako poleti kot pozimi, je obisk jezera Jasna, kjer se poleti lahko kopate, v vseh letnih časih pa tudi uživate v lepem razgledu na gore. Bližnji naravni rezervat Zelenci so poleg prijetne peš poti tudi priljubljena fotografska točka. Najmlajši bodo seveda najbolj uživali ob obisku Kekčeve dežele, za starejše pa bo vedno zanimiv obisk Planice. Pozimi lahko tam ujamete smučarske skoke. Za bolj aktivne je na voljo ogromno poti za pohode, kot je Tromeja, Martuljški slapovi ali pa dolina Tamar.

Da lahko res raziščete Kranjsko Goro, je priporočljivo, da prenočite nekaj dni. Apartmaji Kranjska Gora omogočajo, da čez dan obiščete okoliške znamenitosti, zvečer pa se sprehodite po centru, se ustavite na večerji ali pijači in se naužijete svežega gorskega zraka.

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora sodijo med bolj prostorne in odlično opremljene apartmaje v Kranjski Gori. Njihov apartma Megi je najmanjši apartma, ki je primeren za največ štiri osebe. Za parkiranje je poskrbljeno pred stavbo in je od smučišča oddaljen le 30 m. Pohvali se lahko s pogledom na gore, pa tudi na mesto. Da prenašanje prtljage ne bo preveč težko, se do apartmaja lahko zapeljete z dvigalom. Apartma je opremljen z vsemi dodatki, ki jih potrebuje sodobna kuhinja, kar pomeni, da je notri mikrovalovka, velik hladilnik, toaster, grelnik vode in pomivalni stroj. Za tiste, ki bodo Kranjsko Goro obiskali v času smučarske sezone je na voljo tudi sušilec smučarskih čevljev in pa pralno-sušilni stroj. Večere lahko z družino ali prijatelji preživljate v dnevni sobi, kjer je nameščena televizija, pa tudi brezžični internet. V notranjosti je prepovedano kaditi in prav tako ni dovoljen vstop domačim živalim. Apartmaji Kranjska Gora imajo v ceno vključeno tudi svežo posteljnino in brisače. Naslednji apartma Mimi je prav tako od smučišča oddaljen 30 m in je malenkost večji, kot apartma Megi. V notranjosti lahko najdete vse dodatke, ki so v apartmaju Megi. Največje dovoljeno število oseb je šest, s tem, da je v eni spalnici zakonska postelja, v drugi pa sta dva pograda. Po želji se lahko doda še otroška posteljica.

Z razliko od prejšnjih dveh apartmajev, se apartma Toni nahaja v samem centru Kranjske gore. Vsi apartmaji Kranjska Gora, ki se nahajajo v centru, so od smučišča oddaljeni 200 m, pred vrati pa je sprehod po centru mesta. Ta apartma je največji in ima tako kot prejšnja dva zasebno parkirišče in pogled na gore. Primeren pa je za šest oseb. Dve spalnici imata po dve postelji, dve ležišči pa prideta, ko raztegnete kavč v dnevni sobi. Zaprosite lahko še za otroško posteljico, ostali dodatki pa so enaki, kot pri ostalih dveh apartmajih.

Da bodo vaše počitnice udobne, se lahko Šteblaj apartmaji Kranjska Gora rezervirajo na njihovi spletni strani, za plačilo pa se lahko uporabijo tudi turistični boni.

Rate this post

Avtor prispevka:

230   Posts

Vsi prispevki