brisalci

Zakaj so brisalci ROSIL najboljša izbira za vaš avto?

Avtomobilski brisalci so izjemno pomemben del na avtomobilu in ne obstajajo že od nekdaj. Izumila jih je ženska – tako, da sta z možem vsak na eni strani vlekla s pomočjo vrvice navezano gumo v eno in v drugo stran. To so bili prvi inovativni brisalci na svetu, ki delujejo na isti način še danes, le da zdaj to počne električni motor, tako da ima voznik lahko obe roki prosti. Na trgu obstajajo različni izdelki raznih proizvajalcev, ki lahko dobro brišejo steklo avtomobila ali pa tudi ne. Nekateri odpovedo že po nekaj brisanjih. Zakaj je tako?

brisalci-za-avto

Zakaj so nekateri brisalci za avto boljši od drugih?

Sami ste že gotovo kupili več znamk brisalcev in ugotovili, da so nekateri enostavno zanič. Določene znamke že na začetku ne brišejo dobro, čez čas pa celo začnejo škripati in popokajo. To pomeni, da je guma, s katero brišejo, otrdela in da lahko take brisalce vržete v smeti.

Brisalci, ki ne brišejo dobro, so narejeni iz slabega in neobstojnega materiala s poceni tehnologijo in na klasičen način. Dobre brisalce pa prepoznate ne samo po ceni, ki je nekoliko višja, ampak tudi po tehnologiji, kako je brisalec narejen. Boljša tehnologija je dražja, zato je tudi višja cena upravičena.

Katere brisalce izbrati za vaš avto?

Glede na to, da morate dobro videti na cesti v vseh vremenskih pogojih, pa naj sije sonce, pada dež ali sneži, so dobri brisalci nujna izbira. To pomeni, da boste z njimi pobrisali steklo avtomobila tako, da se voda ali sneg ne bosta vlekla po steklu in povzročala še večjo zmedo, ker se vam bo voda bleščala v oči ter vas bo lomljenje svetlobe lahko prevaralo, kaj se zunaj okoli avta dogaja. To je zelo nevarno.

Običajno so metlice brisalcev narejene na spodnjem brisalnem delu v obliki trikotnika, zaradi česar lahko tudi ne brišejo dobro vode. Če je guma izdelana iz umetnih materialov, ne bodo dobro brisali. Če pa so izdelani iz malo boljše gume, brišejo zelo dobro, medtem ko brisalci iz kavčuka brišejo najboljše.

Posebnost brisalcev ROSIL, ki so vrhunski

Da so brisalci ROSIL res posebni, priča video posnetek na njihovi spletni strani, ki jasno kaže razliko pri brisanju avtomobilskega stekla z dvema brisalcema različnih blagovnih znamk. Za ROSIL-ovim brisalcem ostane precej suho steklo, ki je kakor premazano z glazuro in voda oziroma dež se ne primeta tako, kot na ostale dele stekla.

ROSIL-ovi izdelki so produkt slovenskega podjetja, inovativen in edinstven izdelek na svetu. Inovacija je v tem, da so njihovi na spodnjem delu kvadratne oblike. Ta oblika omogoča, da brišejo učinkovito, ker je brisalna površina zelo majhna in dobro pritisne ob steklo.

Poleg tega se takšni manj upogibajo, zato ne pokajo in se ne poškodujejo, razen če brišete po zaledenelem steklu, kar uniči vsako metlico brisalca. Izdelani pa so iz kakovostnega kavčuka, ki je skoraj neuničljiv material, zato zdržijo vsaj dvakrat dlje časa kot konkurenčni kakovostni brisalci, saj so odporni na korozijo, vremenske vplive, zdržijo UV sevanje, sonce ter od -60 stopinj Celzija do visoke poletne vročine. Zato so ti najboljša možna izbira za vsak avto, saj izdelujejo vse modele brisalcev z enojnimi ali dvojnimi vzmetmi ter tudi brez vzmeti.

Ko boste kupovali brisalce preko spletne trgovine, morate točno vedeti, katero vrsto in dimenzijo brisalcev potrebujete, da jih lahko naročite za sprednje in za zadnje steklo avtomobila.

Če pa niste gotovi, kateri brisalci so pravi za vaš avtomobil, vprašajte prodajalca ali se zapeljite do podjetja in namestili vam bodo prave. To je največkrat najboljša rešitev tudi za tiste, ki niste vešči tega opravila. Varnost v prometu je zagotovo najbolj pomembno in vaše življenje ter življenja drugih so dragocena, kar omogoča tudi dobra vidljivost v prometu med vožnjo po slabem vremenu.

Rate this post

Avtor prispevka:

219   Posts

Vsi prispevki