kamp prikolice

Zakaj izbrati in najeti kamp prikolice?

Ste si vedno želeli, da bi preživeli nepozabne počitnice nekje ob morju ali pa na potovanju po Evropi. Kamp prikolice vam vse to tudi zares omogočajo. Ne odlašajte in se dogovorite za najem in poskrbite, da bodo vaše naslednje počitnice sproščene in hkrati nepozabne.

Kamp prikolice imajo vse, kar na poti zares potrebujete. S sabo lahko vzamete vse, kar si želite, saj imajo kamp prikolice velik prostor za shranjevanje, kjer so lahko varno shranjena kolesa ali pa mogoče supi. Vsaka enota kamp prikolice je več funkcionalna, če navedemo le dva primera, prostor pod posteljo je dodatna omara, prostor za sedenje pa kaj hitro lahko postane še eno dodatno ležišče. Bivanje v najeti kamp prikolici še dodatno izboljšajo – kombinacija izbranih materialov, barv, diskretna osvetlitev itd.

kamp-prikolice

6 prednosti, ki jih prinaša izposoja kamp prikolice
Ob najemu kamp prikolice mora za najemnika to biti nepozabna izkušnja. Se sprašujete, zakaj? Predvsem zaradi naslednjih šestih prednosti, ki jih najem kamp prikolice prinaša.
• Kamp prikolice so udobne in hkrati elegantne
Ste naveličani spati v šotoru ali pa na drugi strani vsakodnevno menjavati hotele? Če ste odgovorili pritrdilno, potem naj vam povemo, da je najem kamp prikolice rešitev za vas, saj vam ponuja vse, kar na potovanju potrebujete: udobno ležišče, prostorno in funkcionalno kuhinjo, uporabno kopalnico. Ker v zadnjem obdobju postaja izposoja kamp prikolic vse bolj priljubljeno tudi med Slovenci, to vpliva na nižje cene najema kamp prikolice.
• Dovolj prostora za vso družino
Kamp prikolice so primerne za pustolovščine v dvoje ali pa družinska doživetja, saj številne omare in predali v prikolici omogočajo, da ste pripravljeni na čisto vse vremenske in druge pripetljaje, ki se na potovanjih dogajajo. Prostora je dovolj, da bo cela družina imela s seboj tako kopalke kot vetrovke. Hotelsko udobje vas čaka v vsakem kotičku prikolice. Še posebej funkcionalno in moderno sta opremljeni kuhinja in kopalnica, da res ne boste nič pogrešali.
• Prijetna izkušnja, kjerkoli boste potovali
V najeti prikolici je poskrbljeno za drobne detajle, ki izkušnjo bivanja le še izboljšajo. Če naštejemo le nekaj primerov, da se bodo mokre jakne posušile, bo poskrbelo integrirano sušilno stojalo za plašče, da bo prikolica ostala čista, lahko čevlje pustite v zunanjem prostoru prikolice, da se boste lažje premikali po prostoru pa bodo poskrbele premišljeno postavljene ročke.

kamp prikolice
• Najnovejša tehnologija in uporabnost gresta z roko v roki
Da je kamp prikolica vidna tudi na primer na gozdni jasi, poskrbijo LED luči na zunanjosti prikolice. En ključ odklepa glavna vrata, rezervoar za bencin in vodo, električno omarico … Prikolico lahko hitro priklopite na avto s pomočjo posebnega tesnila, za še več stabilnosti in varnosti med vožnjo, tudi stabilizacijska kljuka služi za hitro natikanje prikolice.
• Svoboda
Z izposojeno kamp prikolico boste lahko odpotovali, kamor si boste želeli, tudi na sever Evrope, če boste to seveda želeli. Pri potovanju s kamp prikolico vas ne ovirajo nikakršne rezervacije v hotelih, ali da bi vas v slabo voljo spravljali nezanimivi ogledi zgodovinskih znamenitosti, ki vas ne zanimajo ali pa dolgočasni sopotniki. Ne pozabite, da boste lahko otrokom pokazali širni svet in razširili njihovo obzorje, med tem, ko boste potovali z države v državo.
• Primerne za športne navdušence
Ste ljubitelji različnih športnih aktivnosti? Brez skrbi najem kamp prikolice je prava odločitev, saj prostorna garaža omogoča shranjevanje in prevoz koles, skirojev, supov in vse druge športne opreme. Samo naložite in se odpeljete novim dogodivščinam naproti.

Kot ste lahko že do zdaj prebrali, ima izposoja kamp prikolice veliko prednosti, ki jih preprosto morate izkoristiti in preizkusiti na lastni koži že na naslednjih počitnicah.

Kako poteka najem kamp prikolice?
Ponudniku kamp prikolic na spletni strani pošljete povpraševanje, ali ga pokličete in se dogovorite o vseh podrobnostih, od termina najema kamp prikolice, cene in seveda prejmete tudi vse odgovore na vaša vprašanja. Naj še omenimo, da vas pred vsakim prevzemom najete kamp prikolice strokovnjaki v podjetju poučijo o uporabi prikolice, da bodo počitnice še bolj prijetne. V ponudbi za najem kamp prikolice je šest osnovnih modelov počitniških vozil, ki so na voljo v več kot 30 variacijah, zagotovo boste našli najboljšo možno izbiro, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam. Kamp prikolice se med seboj razlikujejo po številu ležišč, razporeditvi prostorov, dodatni opremi, notranji razsvetljavi itd.

Izbrali ste kamp prikolico, zdaj pa na počitnice
Ko na dogovorjen termin pridete po izposojeno kamp prikolico, vam bodo v podjetju najprej razkazali prikolico, vam predstavili vse pomembne informacije, ki vam lahko pridejo prav na potovanju, uredite vse potrebne dokumente. Seznanijo vas tudi z informacijami, da ne bo odveč nekaj previdnosti na cesti, saj večina strank potrebuje nekaj časa, da se navadi na dodatno težo kamp prikolice. Opozoriti pa moramo tudi na to, da morate biti previdni na cesti, predvsem pri prehitevanju ali menjavi odstavnega pasu. Vsakemu vozniku za večjo varnost pridejo prav tudi vsa integrirana ogledala.

Tako, zdaj pa novim dogodivščinam naproti z izposojeno kamp prikolico.

Rate this post

Avtor prispevka:

230   Posts

Vsi prispevki