Kopalke 2021

Kopalke 2021 – katere so v trendu?

Že razmišljate o tem, kaj boste oblekli za poletne izlete na plažo in zabave ob bazenu? Če imate radi, da vaše kopalke izstopajo in so tako modno dodelane kot vsi ostali kosi vaše garderobe, je čas, da raziščete trendi kopalke 2021 in izberete takšne, ki bodo vaše letošnje poletje naredile doživetje zase. Naj lovijo poglede, ko vi brezskrbno lovite sončne žarke.

Kateri so najbolj iskani modeli kopalk za letošnje poletje?

Ne glede na vse mogoče trende, ki se pojavljajo v medijih ter na socialnih omrežjih in nam ustvarjajo najrazličnejše predstave o tem, kako bodo letos izgledale kopalke, trendi, ki jih imajo kopalke 2021, izhajajo iz večnih modelov, kot so bikini kopalke, dvodelne kopalke na sto načinov in enodelne kopalke. Svež trend, ki se vse bolj prebija navzgor po lestvici priljubljenih modelov, pa so monokini kopalke, ki so sploh priljubljene pri vseh, ki radi pokažejo kožo, a hkrati ne odkrijejo preveč. Od modelov in grafik pa vse do vrst tkanin, ki jih imate na izbiro, je težko kar na prvo žogo izbrati najboljše zase, a lahko ste prepričani, da zagotovo obstajajo idealne kopalke za vsako postavo – tudi vašo.

Vas navdušujejo asimetrične kopalke? 2021 je torej leto za vas!

Radi pustite močan vtis, kjerkoli se pojavite? Potem so asimetrične kopalke zagotovo prava izbira za vas, saj nič ne izstopa bolj kot nepričakovana silhueta. Najbolj primeren model, ki vam bo omogočil neklasičen izrez in hkrati kanček umetniške elegance, medtem ko bo morebitni stranski našitek ustvaril drzno in mladostno vibracijo, je zagotovo model monokopalk. Izbirate lahko med takšnimi s potiski, našitki, simetričnimi ali asimetričnimi izrezi, v eni ali v nešteto barvah. Modni navdušenci, če vas torej navdušujejo asimetrične kopalke – to je to! Morda vam bo ušla kakšna zagorela linija – navdušeni pogledi pa gotovo ne.

Eleganten minimalizem

Če ste med modnimi navdušenci, ki prisegajo na preprostejše kopalke, 2021 za vas prinaša številne prelepe in elegantne modele. Takšno večno eleganco najdete med enodelnimi kopalkami, ki sploh letošnje poletje ohranjajo svoje oblike lepe in preproste s čistimi linijami in poenotenimi barvami. Vse to lahko v kombinaciji s slečenim hrbtom res poudari vašo silhueto, da tukaj resnično zablesti. Bodite zato pozorni na moderne oblike, kot so dolgi rokavi ali visok pas, in izberite slog, ki resnično laska vaši obliki. Če ste v dvomih, z visoko linijo nog ne morete zgrešiti – verjemite, na vseh so videti super.

Kopalke 2021 ponašajo tudi med živalske potiske

Enodelne kopalke pa ne prinašajo svežine v letošnje poletje le v enobarvnih modelih, to sezono se je nanje preselil tudi živalski vzorec, ki je prej kar nekaj let kraljeval na bikini modelih kopalk. V divjih barvah in opaznih vzorcih so bile živalske bikini kopalke nepogrešljiv kos vsake poletne omare. A to poletje je živalski tisk doživel modno preobrazbo in ključno za vaše kopalke z živalskim vzorcem je, da se držite naravne barvne palete. Pastelni vzorci so vodili že trende jeseni in zime, tako da je bilo pričakovati to tudi za kopalke 2021. Z izbiro živalskega vzorca v naravnih barvah boste drznim modelom dali pridih umirjene elegance.

Kaj pa tisti, ki ljubite bikini kopalke? 2021 trendi bodo všeč tudi vam!

Bikini pa se kljub vsem trendom še vedno drži svoje mladostne energije, živih barv in drznih modelov. V ospredje so to poletje prišle vse neonske barve – vroče roza, mandarina, apneno zelena, svetlo zelena, skratka – bolj fluorescentne kot so barve, boljša je vaša izbira! Način, kako te barve odsevajo svetlobo, je zagotovo najbolj energična stvar, ki jo boste videli na plaži ali ob bazenu. Take kopalke so torej popoln način za vašo močno modno izjavo. Poleg tega ljudje pogosto izražajo svoja čustva z barvami in svetli, neonski odtenki simbolizirajo srečo in navdušenje. Kaj drugega bi lahko bilo bolj primerno letos za vaše kopalke? 2021 je namreč zagotovo poletje, ki se ga vsi veselimo bolj kot katerega doslej!

Športne kopalke

Še en trend, primeren za vse ljubitelje preprostosti – pravzaprav en največjih trendov za kopalke 2021, so modeli kopalk, ki jih navdihujejo športna oblačila. Med športnimi kopalkami absolutno kraljujejo enodelne kopalke, vsekakor pa lahko dobite tudi zanimive dvodelne. Pomislite na klasične atletske oblike, kot so visoki izrezi, enobarvne ali osnovne barve, športni detajli na zadrgo in vidno postavljeni logotipi. Idealen trend za vse, ki radi izgledajo urejeno in elegantno medtem, ko naredijo nekaj krogov ob bazenu!

Kopalke, 2021 in pasovi

Še do nedavnega so bile v modi kopalke s širokimi pasovi v različnih materialih, toda leta 2021 oblikovalci kopalk bolj elegantno pristopajo k temu trendu. Gledano tako na enodelnih kopalkah kot na bikiniju, taki modeli kopalk še vedno delajo čudeže, saj poudarijo vaš pas in s tem takoj ustvarijo silhueto peščene ure. Kot rečeno pa pasaste kopalke 2021 prehajajo na ožje pasove in na modele s številnimi trakovi, ki jih lahko na več načinov prepletete okrog svojega telesa.

Rebraste tkanine za trendi kopalke 2021!

Po globalni pandemiji, ki je povzročila porast prodaje udobnih oblačil, ni nič nenavadnega, da so se mehke in udobne tkanine preselile na praktično vsa področja mode. In zdaj seveda prehajajo tudi na kopalke! Čeprav žametne kopalke v priljubljenosti morda res upadajo, vseeno pričakujte, da boste letos ob bazenu videli veliko rebrastih kopalk in bikinijev. Zakaj ne bi bilo na plaži tako udobno kot na svojem kavču?

Zemeljski pastelni toni

Pozabite na črno-belo, novi klasični toni so odtenki kože. Od smetanaste, bronaste in vse do čokoladno rjave barve – obstajajo nešteti odtenki, ki ustrezajo prav vsakemu tonu kože, in ne boste verjeli, prav vsi so v trendu. Od vas je odvisno le, ali želite izbrati tistega, ki se popolnoma ujema ali preprosto dopolnjuje vašo barvo.

Dolgi rokavi

Eden najbolj unikatnih trendov za kopalke 2021 so gotovo dolgi rokavi. Že nekaj časa je od tega, ko so bili ti na plaži povsem običajni! Všeč pa nam je, da ta trend prihaja nazaj in daje drzno modno izjavo, hkrati pa zagotavlja tudi nekaj dodatne UV-zaščite. Dolge rokave lahko poljubno kombinirate z različnimi spodnjimi deli, ki jih lahko kupite ločeno. Tako si lahko ustvarite številne kombinacije in jemljete dih na plaži vsakič znova. Elegantno in varno – ni to nekaj, kar si vsi želimo?

Poiščite prave zase

Za katerega od trendov za kopalke se boste odločili? Ne glede na vaše najbolj odštekane želje smo prepričani, da boste v tem trendovsko razgibanem poletju zagotovo našli nekaj idealnega zase!

Kje? V spletni trgovini Figura, kjer boste našli kopalke za vse okuse, postave in želje. Obiščite spletno stran https://trgovina-figura.si/si/ in se o tem prepričajte tudi sami.

5/5 - (2 votes)

Avtor prispevka:

210   Posts

Vsi prispevki