catering

5 razlogov, zakaj je catering odlična izbira za vaš naslednji dogodek

V kratkem praznujete rojstni dan, obletnico poroke, uspešno opravljeno diplomo sina, ali pa želite organizirati konferenco ali enostavno proslaviti uspešen posel? Ni pomembno, kakšen dogodek organizirate oz. kaj praznujete, važno je, da lahko izberete kakovosten in hkrati ugoden catering, ki bo poskrbel za dobro pijačo in jedačo. Potem vam svetujemo, da izberete Canape Catering Drobnič, ki ponuja odličen catering, primeren za podjetja ter posameznike, vse pa podrobnosti najdete na spletni strani www.pipo.si/catering, kjer lahko preverite njihove bogate izkušnje, saj letos praznujemo že trideseto obletnico delovanja. Sicer pa v podjetju Canape Catering Drobnič poskrbijo tudi za krajše vmesne pogostitve in hitre kulinarične spremljave ob večjih svečanih dogodkih, kot so na primer poročno slavje, birma, krst ali rojstni dan, vi pa boste lahko zares brezskrbno uživali z vašimi povabljenimi gosti. Vsekakor je izbrana tovrstna pogostitev primerna tudi za večje poslovne dogodke, kjer je vse v naprej natanko določeno in časovno omejeno. Podjetje je zelo uspešno na svojem področju prav zaradi svojih izkušenj, v kombinaciji z odlično hrano ter zaradi profesionalnega osebja. Stranke, ki se odločijo za catering, so vedno znova navdušene nad ponudbo in osebjem, ki poskrbi, da je pogostitev natanko taka, kot se pred dogodkom dogovorijo. V podjetju Pipo se zavedajo, da so različni dogodki lahko uspešni le ob dobrem sodelovanju s stranko. Za to je vedno znova potrebna odlična komunikacija ter sposobnost aktivnega poslušanja . Le tako se lahko seznanijo z vašimi potrebami in željami ter hkrati zagotovijo storitev, ki bo vaš dogodek polepšala ter ga vtisnila v lep spomin vam in vašim gostom.

Kaj pa je pravzaprav catering?

Je vrsta pogostitve hrane in pijače, ki jo pripravi profesionalna ekipa podjetja Pipo. Vključuje pripravo hrane (hladni prigrizki, narezki, kanapeji, vegetarijanski, prigrizki, obloženi kruhki …), pijače ter celostne prezentacije. V podjetju poskrbijo za dekoracijo hrane ter uredijo sproščujoč in prijeten ambient. Njihov catering vključuje tudi profesionalno strežbo. Vsak dogodek lahko organizirajo po vaših navodilih, vsekakor pa z veseljem ponudijo tudi lastne ideje, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah. Glede na vaše želje poskrbijo za urejeno okolico, nato pa pripravijo še ustrezno hrano in pijačo. Iz ozadja skrbijo, da je vse na svojem mestu, vsekakor pa se zavedajo, da je to dan za vaše praznovanje in se v samo dogajanje ne vključujejo. Zdaj pa poglejmo, katere so prednosti, če se odločite za catering na vašem praznovanju.

catering

Popolna fleksibilnost

Prva prednost je zagotovo fleksibilnost, saj lahko pogostitev izvedejo kjerkoli. Lokacijo lahko tako izberete popolnoma sami, kjerkoli si zaželite, odločite pa se lahko tudi za najem njihovih prostorov. Naj vas opomnimo, da je catering mogoče izvesti tudi na prostem. Hrano na kraj dogodka pripeljejo z vozili, ki so namenjena prav za razvoz hrane, nato pa prisotno osebje le to razporedi po pripravljenih omizjih. Kako je bilo na že postreženih dogodkih si lahko ogledate, če sledite podjetju Pipo tudi na Facebooku.

Celostna in raznolika ponudba – hladni prigrizki, obloženi kruhki in še mnogo več

Catering ponudba za različne dogodke (poroke, praznovanja, konference …) je zelo raznovrstna in lahko bi rekli, da vam lahko ponudijo praktično vse, kar si zaželite. Spodaj je seznam najpogosteje ponujene hrane na dogodkih, za katere poskrbi podjetje Pipo, to so:
• narezek v obliki torte,
• mini burgerji,
• običajni narezki,
• različni obloženi kruhki,
• različne sladice,
• hladni prigrizki,
• canapeji,
• različne rolade,
• sadje in sadne ter zelenjavne solate itd.

V dodatni ponudbi pa je všteta še pogostitev na dogodku z unikatnimi krožniki, ki so primerni dogodku ter raznovrstna pijača in tudi najem točilnega pulta. Kot lahko vidite je ponudba res celostna. Prav zato je obremenjevanje s tem, kdo bo prinesel torto ali spekel sladico, povsem odveč, saj bodo za vse poskrbeli v Catering Drobnič. Pri pripravi in kreaciji jedi je, poleg odličnega okusa, zelo pomemben tudi njen estetski videz. Vsaki jedi se maksimalno posvetijo ter poskrbijo za lep vizualni videz, da je prijazna za oči kot tudi brbončice. Če si želite takšne hrane na vašem dogodku, pošljite povpraševanje.

Možnost najema prostorov Catering Drobnič

Niste našli primernega prostora za svoje praznovanje, izvedbo konference ali česa drugega, brez skrbi, najamete lahko prostore Catering Drobnič. Ponujajo vam najem svetlega ter lepo opremljenega prostora, kjer boste vaš dogodek izpeljali popolnoma nemoteno. Najamete lahko tudi dvorano, a za želen termin se pozanimajte preko telefonske številke 041 855 430 ali elektronskega naslova info@pipo.si. Povejmo še to, da pred najetimi prostori lahko tudi brezplačno koristite prostorno parkirišče. Tako prepustite ureditev prostora, postrežbo in pripravo hrane Cateringu Drobnič. Glede na vrsto dogodka ter njegovo lokacijo se boste dogovorili o najprimernejši storitvi za vaše potrebe. Vse želene prigrizke, hrano in pijačo bodo pripravili in postregli, po koncu dogodka pa tudi vse pospravili za seboj. Tako boste lahko popolnoma brez skrbi in samo uživate v druži svojih najdražjih in vseh povabljenih gostov, za vse ostalo pa poskrbi Catering Drobnič.

catering

Ugodna cena – catering cena na osebo

Na spletni stran si lahko ogledate celotno ponudbo in tudi cene, glede na izbiro. Podane so catering cena na osebo – konkretno, da si lahko potem sami preračunate, koliko vas bo stala želena pogostitev, glede na število povabljenih. Catering cena na osebo je zelo ugodna, še posebej, če veste, da vam podjetje želeno pogostitev pripelje in postreže, po koncu dogodka pa tudi vse pospravi.

Nepozabno kulinarično doživetje na praznovanju

Verjetno se vam je kdaj že zgodilo, da sploh niste bili lačni, a je bila hrana že na pogled tako mamljiva, da se ji nikakor niste uspeli upreti. Ekipa Pipo vam zagotavlja, da se bo prav to zgodilo tudi ob pogledu na njihove kulinarične umetnine, ki jih boste izbrali za pogostitev na vašem dogodku. Kreativnost ter inovativnost ekipe bo tudi na vaše goste naredila velik vtis, tako vizualno kot glede okusa ter poskrbela za uspešno izpeljan dogodek ali praznovanje. Ob tej priložnosti še povejmo, da sama storitev cateringa nikakor ni le dostava hrane. Catering Drobnič vedno znova poskrbi za uspešno izpeljan dogodek, odlično in prijazno strežbo, okusno hrano ter privlačno prezentacijo. Zagotavljajo, da bodo zadovoljili prav vse človeške čute – od vida, pa do tipa ter vonja. Gostje bodo zagotovo navdušeni nad kulinarično predstavo ter elegantnim in sproščujočim ambientom. Ker je pri njih stranka vedno na prvem mestu, so zelo odzivni na vaše potrebe, zanesljivi, fleksibilni ter tudi zelo profesionalni.

Zakaj se odločiti prav za Catering Drobnič?

Po vsem prebranem se mogoče sprašujete, pa zakaj bi izbral prav podjetje Pipo Catering Drobnič? Preprosto zato, ker vam ponujajo vse, kar smo že zapisali v prebranih odstavkih. Bi pa še enkrat izpostavili, da so izjemno prijazni, ustrežljivi in nenazadnje tudi zanesljivi, saj se vedno in povsod držijo dogovorjenih stvari. To dokazujejo tudi izjave zadovoljnih strank, ki so njihovo storitev koristili v preteklosti. Prav vsi so izjemno zadovoljni in jih priporočajo tudi svojim znancem in prijateljem ter seveda tudi vam. Zato ne odlašajte in preverite ponudbo na njihovi spletni strani, ter jih kontaktirajte za rezervacijo termina, za želeni termin, ko bi želeli izkoristiti njihovo storitev – catering. Naj vas še prijazno opomnimo, da ne čakajte na zadnji trenutek, da si rezervirate prostor oz. catering. To storite kakšen mesec ali dva pred samim dogodkom, da se boste vsi skupaj lahko posvetili pripravi in bo organizacija samega dogodka manj stresna. Hkrati pa bo sam dogodek potem potekal po pričakovanjih in ustaljenem tiru. Tako boste zadovoljni vi, vaši gostje in tudi Catering Drobnič. Verjemite nam, zelo boste zadovoljni z njihovo storitvijo.

Rate this post

Avtor prispevka:

238   Posts

Vsi prispevki