Gumijasti tepihi za avto

Gumijasti tepihi za avto so trpežni in preprosti za čiščenje

S popolnoma prilagojenimi gumijastimi tepihi za avto vam zagotavljamo, da danes nikjer drugje ne boste našli boljše ponudbe, kot vam jo bomo predstavili danes. Trpežni, narejeni po meri, enostavni za čiščenje, s čudovitim dizajnom in estetsko oblikovanim robom ter narejeni iz materialov, ki so brez vonja.

Gumijasti tepihi za avto – narejeni po meri

Za izdelavo preprog v različnih slogih je ponudba za samo najboljše avtomobilske gumijaste materiale, ki vam zagotavljajo večjo izbiro. Gumijasti tepihi za avto so odporni proti vsem vremenskim razmeram in 100 % prilegajo vsakemu avtomobilu. Narejeni so po meri avtomobila. Gumijasti tepihi za avto so natančno, precizno in ročno izdelani, posebej zasnovani čepki pa zagotavljajo dodatno varnost, saj ne drsijo pod nogami.

Gumijasti tepihi-za-avto

Čiščenje

Ti tepihi so prve gumijaste preproge, ki jih je enostavno očistiti, saj nimajo ostrega kvadratnega oblikovanja, zato umazanija ne ostane v vogalih. Na voljo je tudi suho čiščenje gumijastih preprog, ki je okolju prijazno, saj je narejeno na vodni osnovi brez kakršnih koli kemikalij. To je prvo tekoče čistilo za gumijaste preproge, ki ga lahko uporabljate brez vode. Zagotavlja čiste in impregnirane preproge za vaš avto.

Posebno čistilo

Čistilo za suho pranje je namensko čistilo za suho čiščenje gumijastih tepihov. Gumijasti tepihi za avto so prilagojene enostavnemu čiščenju, ker nimajo kvadratnih delov, v katerih bi se zadrževala umazanija. Z detergentom lahko preprogo vrnete v prvotno stanje in poskrbite za dodatno impregnacijo.

Eko čistilo je narejeno na vodni osnovi in ne vsebuje grobih detergentov ali kemikalij, zato je prijazno do okolja in ljudi. 500 ml steklenica zadostuje za več kot 25 čiščenj celotnega kompleta gumijastih tepihov. Čistilo je primerno tudi za zelo umazane tepihe.

Kako ga uporabimo? Čistilno sredstvo se nanese na suhe gumijaste tepihe. Najbolje, da uporabite suho krpo iz mikrovlaken, da obrišete tepihe v smeri vrstic. Če je preproga zelo umazana, ponovite postopek.

Gumijasti tepihi za avto – univerzalni

Gumijasti T-Multiform je sestavljena iz dveh preprog spredaj in zadaj. Izdelana je iz gumijastih materialov z boljšimi kemičnimi in fizikalnimi lastnostmi. Tepihi imajo vnaprej določene linije, kjer preproge prilagodite obliki notranjosti vozila z rezanjem.

To je najboljši način za zaščito talnih oblog vašega avtomobila. Zasnova gumijastih tepihov je edinstvena in posnema zasnovo avtomobilske pnevmatike.

Če si želite pol standardne gumijaste tepihe tip 1 v tipu 2, jih lahko dobite v sestavi iz dveh prednjih in dveh zadnjih tepihov. Podloge so narejene iz gumijastih materialov z boljšimi kemičnimi in fizikalnimi lastnostmi in so pol standardni. Brez kakršnih koli nastavitev ali rezanja se prilegajo različni notranjosti vozila.

Da izberete prave tepihe, je na voljo tudi tabela, ki prikazuje, katera preproga je primerna za vaš avto. Zasnova gumijastih tepihov je klasična in všeč je vsem, ki si v avtomobilu želijo neopazne preproge. Lahko izberete tudi gumijaste tepihe Net one, ki imajo vnaprej določene črte, kjer tepihe prilagodite notranjosti vozila z rezanjem, ali pa tepihe T-Mat.

Gumijasti tepihi za avto – Doggymat

Gumijasti tepihi za avto te serije so edinstveni na trgu. Imajo patentirano integracijo odbijača in zaščite sedežev Doggymat. Na sprednji strani prtljažnika sta dva zatiča, na katerih je nameščen sistem prtljažnika Doggymat, ki ščiti zadnji odbijač. Na zadnje zatiče na nasprotni strani lahko namestite Doggymat, če želite zaščititi zložene sedeže med prevozom katerega koli blaga, ki bi lahko poškodovalo sedeže v vozilu.

Gumijasti tepihi za avto – visoki kotni koti 90°

Tepihi za prtljažnik imajo zelo eleganten 2 cm rob, ki se zaradi natančno opravljenih meritev popolnoma prilega prtljažniku. Umazanija ne more priti nikamor. Rob v tepihu za prtljažnik lahko sprejme do 10 l tekočine in je odlična rešitev za vse, ki svoj prtljažnik pogosto uporabljate. Zunanji rob pod kotom 90 stopinj omogoča polno uporabo prtljažnika. V drugih primerih nagnjeni rob zmanjša prostornino prtljažnika.

Ti tepihi imajo edinstven in lep dizajn, vendar je njihova naloga bistveno bolj pomembna. Notranji deli so zasnovani tako, da preprečujejo uhajanje tekočine in umazanije vzdolž tepiha, hkrati pa preprečujejo drsenje tovora po prtljažniku.

Presenečeni boste na temi gumijastimi tepihi, ki se uporabljajo, ne boste verjeli v vsakem četrtem avtomobilu v Evropi. Vsak lastnik avtomobila na svetu pozna Gledring gumijasti tepihi za avto, saj so poznani po najboljši kakovosti.

Rate this post

Avtor prispevka:

219   Posts

Vsi prispevki