influencerji

Influencerji v Sloveniji: razkrivamo seznam najbolj avtentičnih!

Danes podjetja za grajenje in utrjevanje svojih blagovnih znamk potrebujejo več kot samo sladkoben slogan in dobro posnet oglas. Personalizacija, verodostojnost in doseganje nišnih občinstev so tiste smernice, ki zadnjih nekaj let narekujejo tempo oglaševanja produktov in storitev preko digitalnih omrežij. Vplivnostni marketing oz. oglaševanje z influencerji je tako odlična izbira za vse, ki želite doseči bolj avtentično in stroškovno ugodnejšo komunikacijo z vašo ciljno publiko. Če se ga lotite taktno in dobro premislite o izbiri ustreznega vplivneža, vam lahko marketing z influencerji prinaša odlične prodajne rezultate. Z namenom, da vam olajšamo nalogo izbire, smo za vas v nadaljevanju pripravili seznam sedmih avtentičnih vplivnežev, ki vam lahko pomagajo na poti do uspeha.

Influencerji

TOMAŽ GOREC

Med slovenskimi influencerji je težko najti bolj iskrenega in preprostega vplivneža, kot je Tomaž Gorec. Ljubiteljski popotnik in bloger v svojih zapisih na zanimiv in humoren način razkriva skrite kotičke Slovenije, svojim sledilcem pa odkriva tudi lepote tujih dežel. Kot velik ljubitelj fotografije večino svojih objav opremi tudi s kakovostnimi video in slikovnimi gradivi, ki lepo zaokrožijo njegove poučne popotniške zaznamke in opazke. Nekatere njegove objave dosežejo tudi po 150,000 ogledov, Tomaž pa kljub uspehu ostaja zvest sebi in ne poskuša ugajati nikomur, kot je v navadi nekaterih drugih influencerjev. Je predan svojemu delu, saj poleg bloga, raznolike vsebine redno objavlja tudi na ostalih kanalih. Na Instagramu, Facebooku in YouTubu ima skupno 85,000 sledilcev. Poleg popotniških dogodivščin Tomaž na svojem blogu deli tudi življenjske modrosti in nasvete, ki jih ne olepšuje in bralcu podaja na razumljiv način. Njegov blog najdete pod imenom Tomaž Gorec.

MIHA ROBNIK

Med kuharskimi influencerji je dobro poznan tudi Miha Robnik, ustvarjalec zabavnega YouTube vloga Dans Fotr Kuha, ki z mešanico neologizmov, predrznih receptov in uporabo začinjenega humorja, zabava in kuharsko izobražuje slovenske »fotre«. Očeta dveh najstniških sinov je med zvezde slovenskih vplivnežev izstrelil recept za »Pecene Picke«, ki je do danes dosegel več kot 300,000 ogledov. Kratki videi so tako polni koristnih nasvetov, humornih vložkov in okusnih jedi, ki jih lahko pripravi vsak. Poleg kuhanja se ukvarja tudi z medijsko produkcijo, ustvarja pa tudi blog, kjer prodaja začimbe in ostale dobrote. Njegov zaščitni znak sta leskovačka paprika, ki jo vključi v skoraj vsak recept, in simpatičen zagorski naglas. Kot oče samohranilec vsebine v prvi vrsti ustvarja za fotre in njihove otroke, saj verjame, da lahko tudi v kuhinji ustvarimo nepozabne dogodivščine. Svoje video vloge ustvarja pod imenom Dans Fotr Kuha.

JOŽE ROBEŽNIK

JocoHud je mlajši generaciji bolje poznan predvsem kot voditelj kratkih vlogov Stvar. V svojem studiu je do danes gostil vrsto zanimivih gostov, s katerimi je preizkušal krofe, banane, gumijaste medvedke, igrače … Vsako pokušino spremlja tudi sproščen pogovor z obiskovalci, ki besedam pusti prosto pot, veliko je tudi smeha, včasih kuhanja. Med slovenskimi influencerji ima skorajda največ sledilcev na YouTube kanalu, kjer ga spremlja malo več kot 20,000 ljudi, na Instagramu pa ima malo več kot 7000 sledilcev. V vrsti zabavnih vsebin najdemo tudi »Šolo preživetja«, kjer deli nasvete o počitnicah, avtomobilih, šoli, zavarovanju in »Kaj je zadaj«, kjer raziskuje internetne pasti. Video vsebine Jožeta Robežnika na YouTubu najdete pod imenom JocoHud.

KOMOTAR MINUTA

Komotar Minuta velja za starosto med slovenskimi influencerji, saj svojo priljubljenost upravičuje s častitljivim stažem ustvarjanja. Na njegovih kanalih nekaj zase najdejo predvsem avtomobilistični navdušenci, njegova entuziastična energija in način komunikacije pa privablja tudi malo manj goreče ljubitelje avtomobilov. Čeprav so nekateri njegovi vlogi dolgi tudi po 10 minut, minejo zelo hitro, k čemur pripomore tudi spretna montaža in kakovost video posnetkov. Na YouTube kanalu ga spremlja 36,000 sledilcev, tam pa deli tudi najnovejše novice iz sveta avtomobilizma ter razveseljuje s testnimi vožnjami najnovejših jeklenih konjičkov. Na Facebooku se lahko pohvali s 73,000 sledilci, na Instagramu mu sledi nekaj več kot 50,000 ljudi. Njegove vloge si lahko ogledate na ogledate na njegovem YouTube kanalu Komotar Minuta.

influenverji-2

COOL FOTR

Eden bolj znanih slovenskih vplivnežev je prav gotovo Jani Jugovic, ki ga je pred vlogerskimi začetki, Slovenija spoznala v šovu »Gostilna išče šefa«. Pri nas je bil prvi med influencerji, ki je začel z družinskimi dnevnimi vlogi. Vsak dan jih servira 80 tisoč sledilcem na Instagramu, 64 tisoč sledilcem na Facebooku in 23 tisoč sledilcem na YouTubu. Z ženo Tejo Perjet in njunimi otroki dokumentira prav vse skupne dogodivščine, izlete in potovanja. Glede starševske in partnerske vloge ostaja z nogami trdno na tleh in zadev ne olepšuje. S Tejo tako večkrat podajata tudi nasvete o vzgoji otrok in ostajata odkrita o vseh težavah, s katerimi se kot starša srečujeta. Njegov Facebook profil najdete pod imenom Cool Fotr.

MARIAH DOLENC

Američanka Mariah Dolenc, ki jo je v Slovenijo pripeljala ljubezen, je z vlaganjem začela pred dobrimi tremi leti. V tem času je na svoj YouTube kanal z zanimivimi vsebinami privabila 20,3 tisoč sledilcev in se tako povzpela na sam vrh med influencerji, na Instagramu jo spremlja skoraj 7,000 ljudi. V začetku so se vsebine njenih video dotikale medkulturnih razlik med obema državama, sčasoma pa je začela simpatična ameriško-slovenska influencerka, deliti tudi nasvete s področja zdrave prehrane, materinstva in fitnesa. Njena neusahljiva energija privablja predvsem mlajšo žensko populacijo. Povezavo do njenega YouTube kanale najdete z vpisom Mariah Dolenc.

VALERIJA SLAPNIK

Med fitnes navdušenci za pravo zvezdo velja Valerija Slapnik, ki se lahko pohvali s 474 tisoč sledilci na Instagramu, veliko sledilcev ima tudi iz tujine. Na njenem YouTube kanalu ima 1,3 tisoč sledilcev. Poleg fintnes vaj, s svojimi sledilci redno deli tudi zdrave recepte in utrinke iz svojega življenja. Na Instagramu jo najdete pod uporabniškim imenom valerijaslapnik.

Kdo je najbolj avtentičen slovenski influencer?

Tomaž Gorec velja za enega bolj iskrenih in preprostih slovenskih vplivnežev. V svojih blogih na humoren način predstavlja skrite kotične Slovenije, odkriva pa tudi lepote tujih dežel. Svoje delo opravlja predano, brez pretvarjanja in odvečnih besed.

Kateri sta glavni tematiki, ki se jim v svojih blogih posveča najbolj avtentičen slovenski influencer?

Tomaž Gorec je popotnik in ljubiteljski fotograf, ki skozi svoje blog prispevke razkriva lepote Slovenije in tujih dežel.

Koliko sledilcev ima najbolj avtentičen slovenski influencer?

Tomažu Gorcu na Instagramu, Facebooku in YouTubu skupno sledi 85,000 ljudi. Nekatere njegove objave dosežejo tudi po 150,000 ogledov.

Kayserinin en elit kayseri escort kadinlari sizler için listelendi..

4.9/5 - (12 votes)

Avtor prispevka:

238   Posts

Vsi prispevki