Telefon samsung galaxy

Ste za popolnoma novo izkušnjo telefoniranja?

Pametni telefoni so nepogrešljiv del našega vsakdana, spodbujajo napredek v tehnologiji in načinu, kako živimo in komuniciramo. Pametni telefoni so več kot le komunikacijsko orodje. Postali so pripomočki, ki nas povezujejo s svetom in nam omogočajo, da raziskujemo, ustvarjamo ter delimo nepozabne trenutke v našem življenju. Med pionirji na tem področju so pametni telefoni Samsung, ki z vsako linijo postavljajo nove visoke standarde. Vsaka njihova naprava odraža napredno tehnologijo in dovršeno oblikovanje, znani pa so tudi po izjemni zmogljivosti, vrhunski kameri in celi vrsti pametnih funkcij, ki omogočajo več kot le telefoniranje. V nadaljevanju smo pod drobnogled vzeli dva modela, ki v zadnjem času najbolj navdušujeta, Samsung Galaxy S22 Ultra in Samsung Galaxy A33 (https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-a33-5g-light-blue).

Spoznajte novi Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra je tehnološko dovršen telefon, ki postavlja epski standard v inovacijah. Tanek in drzen okvir obdaja ekstrudirano obliko ter daje telefonu elegantno simetrijo. Poliran aluminijasti okvir deluje kot ščit, sprednja in hrbtna stran pa sta opremljeni s trpežnim steklom. Posebnost tega telefona je zmogljivost Note-a, saj je Samsung Galaxy S22 Ultra prvi telefon z vgrajenim S Pen pisalom. Tega je mogoče izvleči iz spodnjega telefona ter ga uporabiti za pisanje, risanje ali upravljanje telefona. Zaradi izboljšanega odziva zaslona je vsak premik pisala naraven, kot da bi pisali po papirju. Izboljšana UI 5000 mAH baterija se inteligentno prilagodi načinu uporabe telefona ter hrani moč za takrat, ko jo najbolj potrebujete. Z njo lahko tudi moč delite z drugimi ali brezžično napolnite slušalke. 45W napajalni adapter poskrbi za hitrejše napajanje, baterija telefona pa zdrži več kot en dan.

Naprava, ki je naredila izjemen skok v tehnologiji

Samsung Galaxy S22 Ultra ne navdušuje samo s funkcionalnostmi in videzom, temveč tudi s tehnologijo. Zaradi 4 nm čipa boste lahko ustvarjali  vrhunske nočne posnetke, neverjetno jasne fotografije in optimizirali igranje mobilnih iger. Telefon je opremljen z najnaprednejšimi profesionalnimi širokokotnimi, ultraširokokotnimi in telefono kamerami spredaj in zadaj. Tehnologija »Nightography« predstavlja največji preskok v video tehnologiji, saj samodejna hitrost okvirjev zazna osvetlitev in samodejno preklopi na ustrezno hitrost sličic, s pomočjo umetne inteligence pa bodo tudi temne fotografije ravno prav osvetljene. Profesionalna kamera popravi tresljaje, super HDR pa posnetke prilagodi za vrhunske podrobnosti in odtenke ter prikaže 64-krat več barv. Poleg tega so tukaj se 100-kratna povečava, samodejno kadriranje in možnost pogleda režiserja. Skratka, inovacija, vredna posnetka in še več.

Funkcije, ki še izboljšajo uporabniško izkušnjo

Telefon Samsung Galaxy S22 Ultra zagotavlja neverjetne hitrosti prenašanja in nalaganja, tudi Wi-Fi lahko doseže nove pasove hitreje, kar zagotavlja zanesljivo povezavo tudi na javnih mestih. Posebnost je tudi 1 TB vgrajenega pomnilnika, ki zagotavlja, da imate vse posnetke vedno pri roki. Aplikacije, odprte na telefonu, je mogoče tudi uporabljati na prenosniku ali obratno. Velik ultrasonični bralnik prstnih odtisov v zaslonu zagotavlja hitro odklepanje na dotik, za varovanje zasebnosti pa poskrbi lasten varnostni program, ki ščiti biometrične informacije in osebne podatke.

Izrazite svoj stil z barvami

Tako kot je Samsung Galaxy S22 Ultra drzen s tehnologijo, je drzen tudi z barvami, v katerih je na voljo. Za tiste, ki si upajo, je na voljo v bordo rdeči ali zeleni, za tiste malo manj drzne pa v subtilni fantomsko beli ali črni barvi. Premišljena izbira prefinjenih in brezčasnih barv še dodatno poudari njegovo elegantno obliko.

Novi Samsung Galaxy A33

Podatkovno omrežje nove generacije z močjo 5G hitrosti bo spremenilo vaš način doživljanja in deljenja vsebin. Samsung Galaxy A33 se lahko pohvali s 5-nanometrskim osemjedrnim procesorjem, s katero je kos večopravilnosti. Tehnologija RAM Plus prebere vaše vzorce uporabe in zagotavlja dodatni virtualni RAM za še več prostora, do 6 GB. S 128 GB notranjega spomina in podporo za mikro SD kartico do 1 TB bo na telefonu vedno dovolj prostora za vaše fotografije, videe in dragocene trenutke. Nova različica telefona Samsung Galaxy A33 je tanjša in po zaslugi kovinskega zaključka tudi bolj prefinjena. Na voljo je v izjemno modri, črni, beli ali rožnati barvi. 5000 mAh baterija omogoča časa za prenašanje in deljenje vsebin, igranje iger in snemanje. Baterija se lahko pohvali z vzdržljivostjo do 2 dni.

Kamera, ki ujame vsak trenutek

Kamera z več objektivi na Samsung Galaxy A33 pametnem telefonu povzdigne vaše fotografije na naslednjo raven. Z 48-MP OIS kamero boste ujeli razločnejše in jasne posnetke, z ultraširokokotno kamero razširili svoj kot gledanja, z globinsko kamero prilagodili fokus, še najmanjše podrobnosti pa ujeli z mikro kamero.  Z napredno kamero telefon ujame podrobnosti tudi pri slabi svetlobi, zmogljiva umetna inteligenca pa fotografije samodejno izboljša.

Varnost na prvem mestu

Ker na mobilnih telefonih nosimo dostop do vseh svojih osebnih podatkov, je varnost bistvenega pomena. Telefon Samsung Galaxy A33 ima v programsko in strojno opremo vgrajen varnostni sistem, ki ves čas varuje telefon pred vdori ter zlonamernimi in škodljivimi grožnjami. Po zaslugi tega lahko zaščitite tudi svoje osebne fotografije, videe ali datoteke, sam vstop v telefon pa onemogočite z odklepanjem na prstni odtis.

Rate this post

Avtor prispevka:

242   Posts

Vsi prispevki