Tiskalnik

Kyocera tiskalnik za poenostavljeno poslovanje

Pri poslovanju podjetij v različnih delovnih procesih, predvsem pa v administraciji, nastaja ogromna količina dokumentov. Večina podjetij še vedno išče ustrezne načine, kako delo bolje organizirati, da bi se vzpostavil boljši pregled nad zajemom, shranjevanjem in upravljanjem z dokumenti. Najučinkovitejša rešitev je vpeljava celovitega sistema za upravljanje z dokumenti, ki se lahko vodi prek osrednje naprave. Odlično bo to nalogo opravil Kyocera tiskalnik za pisarno s svojo kompaktno obliko in tihim delovanjem.

Če ste lastnik podjetja, ki redno sodeluje s tujino, in pogosto potrebujete ugodno in natančno prevajanje angleščine, poiščite najzanesljivejšega partnerja, ki vam bo priskočil na pomoč tudi v nujnih primerih, ko hitro potrebujete profesionalen prevod.

Laserska mrežna multifunkcijska naprava in Kyocera tiskalnik

S pravo izbiro zmogljive in vzdržljive naprave si boste zagotovili optimizacijo procesov upravljanja z dokumenti, saj multifunkcijske mrežne naprave in Kyocera tiskalnik spadajo med najboljše v svojem segmentu. Obenem vam bistveno olajšajo vsakodnevna opravila, povezana z zajemom, shranjevanjem in upravljanjem z dokumenti.

Za Kyocera tiskalnik pa še posebej velja, da je plod inovativnega razvoja poslovnih aplikacij, s katerimi lahko dosežete višji standard, ko gre za prilagodljivost delovnim tokovom, pri katerih nastajajo dokumenti. Vsako podjetje si namreč želi rasti in boljše usmeritve k doseganju vrhunskih poslovnih rezultatov, kar je možno doseči tudi z učinkovitimi spremembami pri procesiranju dokumentov.

Robustni in zmogljiv multifunkcijski Kyocera tiskalnik za pisarno

Na voljo so vam izjemno zmogljive in robustne naprave, ki omogočajo tudi do 3.600 črno-belih izpisov, natisnejo pa do 40 A4 strani v minuti. Pri tem do prve kopije mine zgolj 6,9 sekunde. Naprava je opremljena s podajalnikom dokumentov, ki omogoča hkratno obojestransko skeniranje in podpira tudi format A6. Obenem ima še do dva dodatna predala za papir, ki sprejmeta lahko do 850 listov.

Laserski multifunkcijski Kyocera tiskalnik je kljub svoji kompaktnosti izjemno tih med delovanjem. Mesečno z njim lahko natisnete v povprečju do 2.000 in največ do kar 50.000 strani. Omogoča do 1.200 dpi ločljivosti tiskanja, hkrati pa si boste z njim zagotovili izjemno nizko ceno tiskanja v primerjavi z ostalimi podobnimi napravami znotraj istega razreda.

Zaradi izjemno kratkega časa do prve kopije in s hitrostjo do 40 strani na minuto, bo vaš novi Kyocera tiskalnik zagotovo postal nepogrešljiv člen v procesih poslovanja vašega podjetja. S svojo zmogljivostjo in vzdržljivostjo vam bo zagotovil višjo produktivnost v vseh delovnih skupinah. Visoka kapaciteta papirja in tonerja ter hkratnim obojestranskim skeniranjem dokumentov boste svoje upravljanje z dokumenti maksimalno optimizirali.

Zagotovite si strokovno in natančno prevajanje angleščine

Pri prevajanju pisnih dokumentov si najboljšega ponudnika storitev lahko zagotovite kar prek spleta. Sodobni način komunikacije vam namreč omogoča, da lahko takoj pošljete svoje besedilo po elektronski pošti izbranemu izvajalcu prevajalskih storitev. Ta vam bo besedilo najprej pregledal in določil rok, do katerega lahko delo opravi ter ceno. Na tak način je prevajanje angleščine resnično preprosto in transparentno, saj ste že vnaprej seznanjeni s ceno.

Velika prednost, ki jo imajo le najbolj strokovni izvajalci, ki nudijo prevajanje angleščine, je ta, da vaše besedilo lahko prilagodijo kulturi ciljnega jezika ter tudi ostalim značilnostim okolja, kjer nameravate uporabljati besedilo. Zato vam nudijo možnost, da vaše besedilo na koncu pregleda naravni govorec jezika. Le tako vam bo zagotovljeno, da je končno besedilo prilagojeno kulturi in okolju ciljnega jezika.

Kako se postavi cena?

Različni ponudniki imajo različne načine postavitve cen. Ta je običajno postavljena tako, da velja za eno enoto prevedene vsebine. Za določitev enote pa lahko uporabijo različne kriterije. Običajno se za enoto določi ena avtorska stran, ki si jo vsak ponudnik določi sam. Nekateri štejejo tudi presledke, nekateri pa brez presledkov. Vseeno pa za neko povprečno in najpogostejšo enoto za prevajanje angleščine in tudi drugih jezikov velja 1.500 znakov brez presledkov.

Pri končni podobi besedila je namreč treba upoštevati številne druge dejavnike, ki lahko vplivajo na dolžino strani, kot so na primer slike in alineje. Na dolžino besedila in tudi končno ceno za prevajanje angleščine pa vpliva tudi velikost pisave. Tako lahko navadna stran znaša več kot avtorska, če je v besedilu veliko slik in ostalih elementov, ki samo spremljajo pisano besedilo.

Zakaj je bolje najeti profesionalnega izvajalca?

Na splošno je sicer znano, da angleški jezik pri nas velja za enega od osnovnih jezikov, ki se ga osnovnošolci začnejo že zgodaj učiti v šoli. Tudi večina Slovencev z neko povprečno izobrazbo ta jezik lahko dobro razume in govori. Vendarle pa, ko gre za prevajanje angleščine, večinoma osnovno znanje jezika ni dovolj. Ko gre za prenos sporočila iz enega jezika v drugega, se pogosto pri nevešči osebi hitro kaj pomembnega izgubi v prevodu.

Sploh pa to velja za primere, ko je potrebno prevajanje angleščine za različne listine, pogodbe, diplome in podobne uradne dokumente. Pri takšnih besedilih je namreč ključnega pomena, da ohranimo originalno sporočilnost in jo znamo tudi ustrezno prenesti v novo jezikovno okolje. Zato vam v tem primeru svetujemo, da se za strokovne prevode obrnete na izkušenega in ustrezno usposobljenega strokovnjaka.

Rate this post

Avtor prispevka:

238   Posts

Vsi prispevki