Najem avtomobila

Sproščeno in brezskrbno na pot z avtomobilom

Pomlad je ravno pravi čas za krajša ali daljša potovanja. Nekateri še vedno prisegajo na oddih ob morju, medtem ko se vse več pustolovcev raje poda na pot s svojim vozilom. Vendar se pogosto zgodi, da pred odhodom ugotovite, da vaše vozilo ni primerno za daljšo pot, zato je dobro razmisliti tudi o drugih opcijah, kot je na primer najem avtomobila.

Če se pa na pot odpravljate v skupini, ne glede na to, kam greste in s kakšnim namenom, vam podjetje Agio ponuja ugoden najem kombija za vse priložnosti. V ponudbo pa je vključena tudi možnost, da se z najetim vozilom odpravite v tujino.

Zanesljiv in prilagodljiv najem avtomobila

Ko gre za izposojo vozila, zagotovo najprej pomislite na ceno. Vendar imejte v mislih tudi kakovost, ki vam bo omogočila, da lahko izkoristite najboljše storitve, ki vam jih ponudnik ponuja. Najboljši ponudnik pa vam bo znal ponuditi ne le najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, temveč se bo znal tudi popolnoma prilagoditi vašim željam.

Tako ste vi tisti, ki odločate o času izposoje in vračila vozila, ravno tako se lahko dogovorite o kraju vračila. Najem avtomobila pa vključuje tudi možnost izbire med široko ponudbo različnih znamk in modelov vozil. Ne glede na to, ali se odpravljate na družinski dopust, ali na poslovno pot, zagotovo se bo našlo pravo vozilo za vas in vse vaše sopotnike.

S ponudnikom pa se lahko dogovorite tudi za vam ustrezen kraj dostave vozila, saj se zavezuje, da vam ga bo dostavil na dogovorjeno mesto. Vendar to velja samo pod pogojem, da je dogovorjeno mesto od njihove poslovalnice oddaljeno do največ 20 kilometrov, najem avtomobila pa je daljši od enega dneva. Pri tem pa velja omeniti, da je dostava brezplačna.

Najpomembnejša je varnost in tudi udobje

Zagotovo je varnost na prvem mestu, zato morate s ponudnikom storitev obvezno že v začetku doreči vse podrobnosti glede lastnosti vozila, ki si ga nameravate izposoditi. Ključno je torej, da poiščete zanesljivega in transparentnega ponudnika, saj mora biti najem avtomobila jasen in enostaven. Le tako si boste zagotovili varno in brezskrbno pot.

Pred dokončnim podpisom najemne pogodbe pa vsekakor preverite, ali je vozilo, ki si ga nameravate izposoditi, ustrezno zavarovano, in ali vam najem avtomobila omogoča tudi možnost koriščenja nadomestnega vozila v primeru nepričakovanih okvar na cesti. Poiščite zanesljivo podjetje, ki vam ponuja 24-urno asistenco na cesti, zato se lahko v primeru nezgode lahko zanesete na zanesljivo in izkušeno ekipo, ki vam bo pomagala.

Koliko lahko sami vplivate na izbiro določenega modela?

Če imate v mislih točno določeno znamko in model, ki je na voljo v voznem parku ponudnika, potem boste imeli srečo, in boste lahko uporabljali prav tisti model za najem avtomobila, ki si ga želite. Vseeno pa velja poudariti, da je izbira modelov omejena, tako da morate biti pripravljeni na kompromise. Vsekakor pa imate na voljo veliko število zanesljivih in ustrezno zavarovanih vozil.

Pri izbiri pa vam lahko pomaga izkušena ekipa strokovnjakov, ki vam bo odgovorila na vsa vprašanja in vam tako poenostavila najem avtomobila. Pri tem pa lahko izbirate tako med osebnimi vozili kot tudi za večjimi vozili, primernimi za družine in večje skupine.

Izkoristite lahko najem kombija za vse priložnosti

Izkoristite lahko tudi možnost za najem kombija, če se s sodelavci odpravljate na službeno potovanje ali greste z družino na dopust, in potrebujete večje vozilo. Če potrebujete najem kombija za podjetje, preprosto izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani podjetja Agio, in že takoj vam bodo poslali ponudbo.

Zanesljiv in fleksibilen najem kombija boste lahko koristili ne glede na število kilometrov, ki jih nameravate opraviti. Dovolj je le, da se na začetku dogovorite za predvideno obdobje izposoje, v katerem lahko prevozite poljubno število različno dolgih poti. To velja za vožnjo po Sloveniji, lahko pa se ob doplačilu dogovorite tudi za opcijo neomejenih kilometrov, ki vam bo veljala tudi za potovanja v tujino.

Možne so tudi ostale storitve v okviru dodatne ponudbe

Poleg možnosti potovanj v tujino vam najem kombija omogoča tudi izposojo tovornega vozila za obdobje, daljše od 29 dni. V primeru, da potrebujete takšno storitev, se s ponudnikom lahko dogovorite o pogojih uporabe v okviru dodatne ponudbe. Če pa postanete stalni uporabnik storitev, boste lahko koristili še številne druge ugodnosti in popuste.

Pri tem pa velja še enkrat poudariti, da sam najem kombija ni odvisen od števila kilometrov, saj ta storitev ni omejena s kilometrino. Ravno tako niste omejeni na uporabo samo po Sloveniji. Sicer tudi za vožnjo v tujini veljajo neomejeni kilometri, a le z doplačilom.

V primeru, da želite potovati v tujino s svojim izposojenim tovornim vozilom, morate ponudnika o tem že vnaprej obvestiti, saj boste morali podpisati posebno soglasje s poslovalnico. Koliko vas bo to stalo? Končna cena za takšen najem kombija je popolnoma odvisna od vsakega primera, saj vožnjo v tujino doplačate glede na veljavni cenik in pogoje, ki pa se pri vsaki stranki razlikujejo in so odvisni od njihovih želja, vrste izposojenega vozila, trajanja izposoje ter drugih posebnosti vsakega primera.

Rate this post

Avtor prispevka:

241   Posts

Vsi prispevki