topla greda

Topla greda je prava odločitev za večjo samooskrbo

Vas ideja o lastnem rastlinjaku vse bolj veseli in si na spletu še ogledujete, katera topla greda bi bila najbolj primerna za vaše potrebe in želje? V podjetju Profilplast vam rastlinjak oz. toplo gredo izdelajo tudi po naročilu, če v njihovi ponudbi ne dobite primernega rastlinjaka. Topla greda Profilplast je popolnoma slovenski izdelek iz njihove delavnice, zato vam lahko ponudijo ugodno ceno, brez nepotrebnih posrednikov. Vrtni rastlinjaki oz. tople grede Profilplast so na trgu že več kot 15 let. Izkušnje s terena pa kažejo, da odlično prestanejo neurja, sneg in tudi točo. Vsi nadomestni deli za rastlinjak so vedno na zalogi in jih lahko kadar koli dobite v podjetju. Od leta 2005 so prodali že več kot 5.000 po meri narejenih rastlinjakov. Zelo veseli so, da s svojimi toplimi gredami pripomorejo k boljši samooskrbi, vse dni v letu.

Topla greda – njihove glavne prednosti
• Odlikuje jih preizkušena kakovost, saj so na trgu že od leta 2005.
• Zanje je značilna ugodna cena, saj so izdelane v Sloveniji, brez nepotrebnih posrednikov.
• Izdelane popolnoma po meri naročnika, da se popolnoma prilagodi vašemu vrtu.
• Podjetje vam nudi garancijo na zadovoljstvo, če z nakupom ne boste zadovoljni, vam vrnejo denar.
• Podjetje vam zagotavlja vse posamezne nadomestne dele, ki so pri vas v najkrajšem možnem času.
• Vrtnarite z veseljem 365 dni na leto.

topla greda

Topla greda – opis
Topla greda je sestavljena iz UV-stabiliziranih plastičnih profilov in veznih elementov. Čez sestavljeno stabilno in trdno ogrodje tople grede je poveznjena še UV-stabilizirana folija, ki je dodatno privijačena z letvicami in tudi kotniki. Naknadno vzdrževanje tople grede ni potrebno, razen zamenjave folije po nekaj letih od postavitve. Toplo gredo lahko poljubno prestavljate na drug del vrta in s tem omogočite naravno kolobarjenje. Zaradi optimalne konstrukcije dobro prestane tudi sneženje, saj sneg običajno sam zdrsi s tople grede. Hkrati je rastlinjak tudi zaščita pred divjadjo, ki tako rada obišče vrtove. Posamezna topla greda je na voljo v poljubni širina do 4 m, dolžina pa do 10 m in več, višina vrha pa je 2,3 m. v podjetju pravijo, da je njihova najbolj prodajana vrtna topla greda dimenzije 3 × 4 m. Sicer pa so v podjetju Profiplast na voljo različne tople grede, ki se razlikujejo po svojih specifikacijah. Za dodatne podrobnosti obiščite spletno stran podjetja Profiplast.

Topla greda – posebnosti
Tople grede podjetja Profiplast imajo posebne značilnosti in prva od njih je samodejni odpiralnik strešnega okna, ki omogoča dobro prezračevanje zgornjega dela rastlinjaka, kjer je običajno najbolj vroče. Hkrati pa olajša tudi vstop in izstop opraševalcem v toplo gredo. Vse deluje brez elektrike; saj raztezanje voska v ampuli omogoča, da se okno pri 18–24 °C samodejno odpre, na hladu pa zapre. Tople grede so prekrite s kakovostno trislojno in visoko termično odporno folijo PATILUX E/AG, katere življenjska doba je 10 let in več. Še ena posebnost toplih gred podjetja Profiplast je, da imajo običajno rahlo nagnjene bočne stranice, če želite vrtno gredo z navpičnimi bočnimi stranicami, jih morate na to pri naročilu opomniti.

Topla greda – naročilo in dostava
Ste se odločili, da boste naročili toplo gredo pri podjetju Profiplast, potem podjetje kontaktirajte preko elektronskega naslova profilplast@profilplast.si, ali po telefonu 031 675 639. Plačilo izvedete po predračunu, lahko pa tudi ob prevzemu tople grede. Dostava je običajno po pošti, po predhodnem dogovoru pa lahko tudi osebni prevzem v podjetju, lahko pa vam dostavijo naročeno toplo gredo tudi osebno iz podjetja. Naročeno toplo gredo prejmete na izbrani naslov nekaj dni po naročilu. V primeru, da želite, da vam izbrano toplo gredo zmontirajo iz podjetja Profiplast, je tudi to seveda mogoče, o vseh podrobnostih se dogovorite ob naročilu tople grede. V primeru, da si želite ogledati rastlinjak oz. toplo gredo pri podjetju Profiplast v živo, je to seveda mogoče. Da vam bodo lahko nudili najboljšo storitev, so obiski mogoči le po predhodnem dogovoru. Pokličite jih in se dogovorite za svoj termin.

V vsakem primeru pa vam predlagamo, da ne odlašate z naročilom tople grede, saj smo trenutno v časih, ko je samooskrba z domačo hrano vse bolj zaželena in cenjena. Zato bo investicija v toplo gredo zagotovo ena boljših investicij, saj se vam bo vrnila z okusno in doma pridelano hrano, pa še vedno boste vedeli, da jeste najbolj kakovostno zelenjavo.

Rate this post

Avtor prispevka:

230   Posts

Vsi prispevki