Bodiji za dojenčke

Mehka in udobna oblačila iz organskega bombaža

Kako lahko v poplavi ponudbe na policah prodajaln najdemo zares kakovostno in udobno oblačilo? Mogoče je najbolje poskusiti najprej pobrskati po spletnih straneh. Tako si lahko v udobju svojega lastnega doma izberete najustreznejši čas za nakup in si ogledate slike, opise ter ocene posameznih izdelkov. Spletni nakup je v današnjem času že tako zelo priljubljen, da ima že skoraj vsaka fizična prodajalna na voljo svojo spletno trgovino.

Tako si lahko na enem mestu zelo hitro ogledate izdelke, ki vas zanimajo. V spletni prodajalni GAP so vam na voljo puloverji, trenirke, jopice s kapuco, hlače, srajce, bluze, pižame, kot tudi oblačila za otroke in https://www.gap.si/sl/gap/bodiji-za-dojencke.

Mehka-in-udobna-oblacila-iz-organskega-bombaza

Kako v spletni trgovini poiskati ustrezno otroško oblačilo?

Potrebno je vedeti, da lahko izbirate po različnih kriterijih. Tako na primer lahko med nastavitvami iskanja poiščete ustrezno starostno obdobje, da boste res lahko izbrali pravo velikost za vašega otroka oziroma dojenčka.

Če govorimo o oblačilih, kot so bodiji za dojenčke, na spletnih straneh lahko nastavite starost od nič do treh mesecev, od treh do šestih, itd. do zadnje kategorije od 18 do 24 mesecev starosti. Kljub temu, da na splošno velja, da je dojenček do 1. leta starosti, so v prodajalnah na voljo tudi pajaci za malčke v starosti od enega do dveh let. Če ste v dvomih glede velikosti, je priporočljivo, da si o tem preberete več v tabeli velikosti.

Bodiji za dojenčke iz organskega bombaža

Ponudba je resnično pestra in na voljo so vam različna oblačila, kot so trenirke, jopice s kapuco, srajce, hlače, za najmlajše pa tudi bodiji za dojenčke, ki so narejeni iz stoodstotnega organsko pridobljenega bombaža. Gre za povsem naravni material, ki ga pridelajo brez uporabe kakršnihkoli škodljivih gnojil ali pesticidov, kar je še posebej pomembno, saj svojim otrokom želimo le najboljše.

Otrokova koža je še posebej občutljiva v prvih dneh, tednih življenja, zato je ključnega pomena, da starši svojemu otroku ponudijo oblačila naravnega izvora, ki kože ne dražijo in ne povzročajo alergijskih reakcij. Prednost organsko pridelanega bombaža je v tem, da ga lahko perete v stroju na programu za občutljivo perilo in ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

Jopice s kapuco

Udobne jopice s kapuco iz mehke bombažne tkanine

Ne glede na to, ali večino časa preživite doma ob gledanju televizije, ali pa spadate med bolj aktivne in se radi gibate na prostem, je pomembno, da vam je v izbranem oblačilu udobno. Morda so poleg trenirk jopice s kapuco eno od najpriljubljenejših oblačil, ki so skoraj obvezna med preživljanjem prostega časa.

S svojim ravnim sproščenim krojem običajno segajo do bokov, zaradi česar se lahko nemoteno gibate in opravite vsa dnevna opravila doma ali na prostem. Ker so izdelane iz mehke bombažne tkanine ter podložene z mehkim flisom je udobje zagotovljeno. Jopice s kapuco, ki so vam na voljo v spletni trgovini GAP se zapirajo z zadrgo in imajo dva našita žepa spredaj, v predelu prsnega koša pa jih krasi logotip.

Mehke in udobne jopice s kapuco imajo raven rebrast spodnji rob in dolge rokave, ki se zaključijo s patentom, kapuca pa je prišita ter ima dekorativno vrvico. Tudi ta oblačila vsebujejo večji delež bombaža, ki najpogosteje znaša 60 odstotkov, medtem ko je 40 odstotkov oblačila izdelanega iz poliestra, na voljo pa so tudi jopice s kapuco iz stoodstotnega poliestra, ki jih je potrebno prati na programu za pranje občutljivega perila.

Bodiji za dojenčke z različnimi potiski

Kot že omenjeno, izrednega pomena je, da so otroška oblačila izdelana iz naravnih materialov, kar pa ne pomeni, da se moramo zaradi tega odreči pestrim barvam in vzorcem. Različni modeli so na voljo z dolgimi in tudi s kratkimi rokavi ter so izdelani iz zelo mehke tkanine. Z okroglim izrezom okoli vratu, pritiskači na ramenih in gumbi pri notranjem šivu je omogočeno enostavno oblačenje in slačenje.

Izbirate lahko med številnimi modeli s kratkimi rokavi, ki imajo našit žep s spredaj izvezenim medvedkom Brannanom in z belimi ter črnimi črtami po celotnem oblačilu ali med različnimi šaljivimi ali motivacijskimi napisi, s katerimi se starši lahko poistovetijo in svojemu malčku tudi na tak način izrazijo svoj ponos in veselje.

Na voljo pa so tudi bodiji za dojenčke z dolgimi rokavi v videzu ljubkih srajčic, v nežnih modrih ali belih odtenkih, ki jih krasijo dvojni gumbi na manšetah, širok ovratnik ter razporek z gumbi na sprednji strani. S priročnim odpiranjem spodaj je oblačenje in slačenje zelo enostavno, s tem pa je poenostavljeno tudi nameščanje plenic.

Izdelava oblačil z ekološko in družbeno ozaveščenostjo

Pri opisanih otroških oblačilih je pomembno izpostaviti tudi vidik družbene ozaveščenosti, saj so številni bodiji za dojenčke narejeni pod okriljem programa P.A.C.E. Program je bil ustanovljen leta 2007, njegov namen pa je ponuditi podporo ženskam v svetovni tekstilni industriji.

Zdaj program deluje v številnih skupnostih in državah po vsem svetu in omogoča ženskam, ki izdelujejo oblačila in so zato pomemben del tekstilne industrije, dostop do programov pridobivanja znanja in veščin, s katerimi si lahko pomagajo ustvariti boljše življenje.

5/5 - (1 vote)

Avtor prispevka:

242   Posts

Vsi prispevki