darila za valentinovo

Brezčasna darila za valentinovo

Februar velja za mesec zaljubljenih. Nič čudnega, ko pa se vse vrti okoli praznika valentinovo. Takrat svoji ljubezni namenimo še toliko več pozornosti in seveda tudi kakšno malenkost, ki ji ogreje srce. Darila za valentinovo naj bi zato bila skrbno izbrana, saj predstavljajo brezčasnost vajine ljubezni. Zato svoji boljši polovici podarite nekaj, kar predstavlja vašo naklonjenost do nje. Navadno se ravno močnejši spol sprašuje, kakšna darila za valentinovo bi ugajala njihovi dami. Lep kos nakita je zagotovo izbira, s katero pri vašem dekletu ne boste zgrešili. Da bi vam delo kar se da olajšali, so pri Pandori pripravili vrhunsko kolekcijo zapestnic, prstanov in obeskov, ki bodo navdušili vašo izbranko. Na vas je le, da se odločite za tisti izdelek, ki bo izjemnost vaše dame še dodatno poudaril.

Kultne Pandorine zapestnice

Čeprav lahko pri Pandori izbirate med najrazličnejšim kakovostnim nakitom, pa je javnosti zagotovo najbolj poznana po svojih zapestnicah. Če Pandoro vsaj malo poznate, veste, da govorimo o tistih zapestnicah, na katere lahko nanizate poljubne obeske iz njihove ponudbe. Te lahko seveda dodate tudi na ogrlice, uhane, torbice ali obeske za ključe.

Pandorini obeski so priljubljeni predvsem zaradi svoje simbolike. Predstavljajo namreč vrednote, kot so ljubezen, sreča, družina, uspeh in prijateljstvo. Tako oseba označi nek pomemben dogodek v svojem življenju ali poseben trenutek, ki ji veliko pomeni. Prav tak poseben dogodek pa je tudi vaša ljubezenska zgodba. Tako Pandorini obeski s simboliko ljubezni sodijo med odlična darila za valentinovo.

Kultne-Pandorine-zapestnice

Simbol ljubezni

Najbolj razširjen simbol ljubezni je zagotovo srce. Tako z odločitvijo, da svoji dragi podarite obesek v obliki srca, zagotovo ne boste zgrešili. Na tak način ji namreč simbolno predate tudi svoje srce in večno ljubezen. Poleg tega že tradicionalnega simbola, pa lahko pri Pandori izbirate tudi med številnimi drugimi. Zelo priljubljeni so različni napisi, ki izkazujejo naklonjenost, motivi večnosti in ključavnice, ki odnos med vama nekako simbolno zapečati.

Če niste naklonjeni klišejem, pa je odlična izbira dvojni člen, ki prikazuje dve osebi, ki sta med seboj povezani. Gre za nekakšno upodobitev partnerjev, ki skozi življenje potujeta z ramo ob rami in sta drug drugemu najboljša podpora. Seveda lahko izberete tudi obesek z motivom, ki na prvi pogled morda nima direktne povezave z ljubeznijo, vendar vaši partnerki in vam nekaj pomeni. Smisel darila za valentinovo je namreč v tem, da podarite nekaj, kar bo vašo boljšo polovico spominjalo na vas in vajine skupne trenutke.

Verjamemo, da bo vaša izbranka Pandorinega darila nadvse vesela, vendar pa z izkazovanjem naklonjenosti ne pozabite tudi med letom. Morda v obliki pomoči pri gospodinjskih opravilih ali pa kot presenečenje v obliki romantične večerje. Sreča se namreč meri v trenutkih.

Kakovosten material za trajnost izdelka

Vsi Pandorini izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, ki nimajo roka uporabnosti. Zato njihovi izdelki enostavno ne gredo iz mode in ohranjajo svoje dobro ime. Na voljo so vam brezčasno 14 karatno zlato, s katerim ne boste nikoli zgrešili. Njegova nekoliko mladostnejša različica je 14 karatno roza zlato, katerega bodo vesele predvsem ženske, ki gredo v korak s časom. Pri mlajših predstavnicah nežnejšega spola ne boste zgrešili z nakupom izdelkov iz srebra. Na voljo pa so vam tudi emajl, steklo in usnje. Dodatno vrednost pa nakitu prinesejo tudi kamni različnih barv in velikosti.

darila za valentinovo 1

Ostala darila za valentinovo

Če je vaša nežnejša polovica že ena izmed Pandorinih navdušenk, potem z izbiro obeska ali dveh nikakor ne boste zgrešili. Tako boste na njen najljubši kos nakita obesili tudi vaš prispevek in zapečatili vašo ljubezen. Vsekakor pa to ni edino darilo, ki ga svoji izbranki lahko namenite ob tem pomembnem dnevu. Izbirate lahko med številnimi prstani, uhani, ogrlicami in zapestnicami, ki prav tako izkazujejo vašo naklonjenost.

Različni materiali, minimalistični dodatki in zanimivi dizajni nakita bodo na obraz vaše najdražje pričarali iskren nasmeh. Iskrice v očeh bodo naznanjale, da ste z izbiro darila za valentinovo zadeli v polno. Ne glede na darilo, pa je glavno sporočilo, ki ga želite ob tem predati. Iskrena ljubezen, naklonjenost in predanost je namreč tisto največ, kar lahko podarite svojemu življenjskemu sopotniku. Naj ga darilo, ki mu ga podarite ob prazniku zaljubljenih, opominja na koga se lahko opre ob težkih trenutkih. In seveda s kom se lahko smeji ob tistih veselih dogodkih, polnih sreče. Bodite tu zanj ali zanjo – to pa je darilo, ki bo ostalo večno.

 

5/5 - (1 vote)

Avtor prispevka:

219   Posts

Vsi prispevki