dnevni horoskop

Dnevni horoskop za vsa znamenja: preberite, kaj vam tokrat napovedujejo zvezde

V nadaljevanju vam razkrivamo dnevni horoskop. Dnevni horoskop za vsa znamenja vam tokrat razkriva, kaj vas čaka v ljubezni, zdravju in denarju. Za bike se na primer odpirajo nove možnosti na področju iskanja pristnih partnerskih odnosov, za devico je današnji dan prinaša nove poslovne priložnosti, vse ribe pa se boste razveselile sveže pošiljke dobre energije. Bo danes vaš dan?

 

Dnevni horoskop za ovna (21.3. – 20.4.)

Ljubezen: Vezanim ovnom se danes na obzorju ponuja srečanje z zelo zanimivo osebo. Ker se dobro poznate, ne želite vaše dolgoletne veze zapraviti za kratko srečanje, pa čeprav vas mika. Svobodni ovni imate danes možnost da izkoristite svoj šarm za flirtanje na delovnem mestu, ki pa ne bo obrodilo sadov. Bodite pozorni in diskretni, da si ne zapravite dober ugled.

Denar: Vaša izrazita  individualnost bo danes na preizkušnji. Vključiti se boste morali v timsko delo, kar vam bo prineslo stabilno delo in zaslužek. Zato se ne upirajte, sprejmite nove ideje. Najbolje vam bo šlo od rok na področju socialnih mrež, ali podporne skupine enako mislečih. Na koncu dneva boste čutili zadovoljstvo, da ste sprejeli pravo idejo.

Zdravje: Danes je čas, da si po napornem dnevu oddahnete. Privoščite si razvajanje ob kakšni meditativni glasbi, ali pa izvajajte meditacijo, ki vas bo globoko sprostila in napolnila z energijo. Ne pozabite na povečan vnos tekočine, ki vas bo očistila vseh mentalnih in fizičnih strupov, ki so se vam nakopičili čez dan. Zato boste zadovoljni in sproščeni legli k počitku.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

horoskop

Dnevni horoskop za bika (21.4. – 21.5.)

Ljubezen: Danes se bo v vas sprožilo novo poglavje ljubezni. Končno si lahko privoščite, kar ste že zelo dolgo čakali. Za samske bike bo to lahko nova simpatija, ki jo bodo spoznali preko prijateljev, ki so vam skupni. Malo boste zadržani in negotovi, kar pa za začetek ni slabo. Vezani imate danes veliko možnosti da sprostite svojo energijo na področju novih posteljnih igric.

Denar: V začetku današnjega dne bo nekaj preglavic in težav pri realizaciji poslovnega plana. Prepričani ste, da se vztrajnost na koncu bogato poplača. Ob koncu dneva boste lahko nagrajeni z večjim izkupičkom bankovcev. Vsi biki, ki so se znašli brez zaposlitve, bodo imeli v teku današnjega dneva, veliko novih odprtih vrat, samo treba je stopiti skoznje, saj vsa vrata prinašajo pravo pot.

Zdravje: V današnjem dnevu boste depresivni, brez da bi poznali vzrok. Za lajšanje potrtosti in dvig pozitivne energije si vzemite v roke prijateljico knjigo. Do naslova knjige vas bo vodila vaša intuicija, prepustite se in ji zaupajte, ker vam bo v nasprotnem primeru racionalni um nagajal in vas bo spravljal v še večjo potrtost. Kar pa se na koncu ne bo izkazalo za dobro.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 3

 

Dnevni horoskop za dvojčka (22.5. – 21.6.)

Ljubezen: Vaš prirojeni šarm vam bo danes prinesel uspeh pri nasprotnem spolu. V vaši bližini imate zavidljivo možnost izbire, zato ne odlašajte z odločitvijo. Današnji dan je namenjen vašim užitkom, brez razmišljanja o posledicah. Vseeno pa imejte v mislih pregovor »po toči zvoniti je prepozno«, ker boste za današnja dejanja prevzeli največjo mero odgovornosti, za kar ne bo obžalovanja z vaše strani.

Denar: Za dvojčke ja danes dan za novo idejo, ki se bo utrnila kot grom z jasnega neba, posledično bo prinesla lep kupček zaslužka v vrednostni kovini. Če ste lastnik kakšnih vrednostnih papirjev, ne odlašajte s prodajo. Vložek bi lahko podvojili z nakupom nepremičnine v turističnem kraju, kar bi vam dodatno prinašalo zagotovljen dohodek. Zato vzemite pogum in odločnost v svoje roke. Izplačalo se bo, če ne takoj pa dolgoročno.

Zdravje: Vaš popotniški duh bo danes stopil na površje. Ne poskušajte ga zatreti v ideji.  Na hitro spakirajte nahrbtnik, oblecite se v udobna pohodniška oblačila in se podajte na najbližji večji hrib, od koder boste opazovali okoliške hribe in se nadihali svežega kisika. Hvaležni boste današnjemu dnevu in prečiščenim pljučem. Pohod bo koristil tudi vašemu duševnemu zdravju.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

 

Dnevni horoskop za raka (22.6. – 22.7.)

Ljubezen: Če ste v vezi, danes ni vaš dan. Partner vas ne bo razumel in med vama bo prišlo do hladnega vala, kar bo vplivalo na vaše ljubosumje. Bodite pozorni, ker vaša občutljivost prinaša nerazumevanje in možen razpad odnosa ki ste ga dolgo gradili. Vsi ki imate skrivnostne veze, vam dan prinaša lepe dogodivščine z ljubljeno osebo.

Denar: Dan vam bo na poslovnem področju prinašal negotovost. Možne so napake, ki bodo za vas zelo neprijetne. Vaše nove ideje bodo ostale samo na papirju oziroma v predalu. Nadrejena oseba vam bo danes  dodelila manj zahtevana opravila, ter vam stala ob strani in postorila nekaj obveznosti namesto vas. Tako boste s skupnimi močmi današnje obveznosti rešili brez večjega nastanka škode.

Zdravje: Danes boste občutljivi predvsem na področju vašega gibalnega sistema. Počitek na kavču in lenobno poležavanje vam bo koristilo za vaše telo in vaše duševno počutje. Kvalitetno mazilo z naravnimi eteričnimi olji vam bo odpravilo bolečine v sklepih in vam omogočilo lahkotno gibanje, ter osvoboditev pritiska na občutljive konice živcev ki vam povzročajo težave že dalj časa.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

horoskop-2

Dnevni horoskop za leva (23.7. – 23.8.)

Ljubezen: Vezani levi bodite previdni, ker se lahko v današnjem dnevu kaj hitro znajdete v ljubezenskem trikotniku, kar pa vam bo po drugi strani ugajalo. Pazite se le, da vas tretja oseba ne izda. Vsi levi, ki ste svobodni in starejši imate v današnjem dnevu možnost začetka veze z mlajšo osebo. Vendar morate biti pozorni, ker vas lahko mlajša oseba izkoristi sebi v prid. Premislite ali se vam izplača loviti mladostniško energijo za poživitev monotonosti na vašem ljubezenskem področju.

Denar: Denar vam bo danes izpuhtel v nepremišljeno naložbo. Zaradi tega boste negotovi in si tega ne boste si mogli oprostiti. Rešitev vam bo prinesla poglobljena analiza vaših odhodkov, kjer boste ugotovili da poteza v naložbo ni tako napačna kot ste jo po dejanju doživeli. Čeprav boste čutili da je današnji dan neuspešen, boste z aktivnim iskanjem rešitve uspešno zaključili dan.

Zdravje: Danes je primeren dan za razmislek o vaših prehranjevalnih navadah. Bilo je preveč mastne hrane in alkohola, ki vam je zamastil vaša jetra. Danes si pripravite post brez hrane, gaziranih pijač in kave. Skuhajte si porovo bistro juho, ter skozi dan konzumirajte samo tekočino. Iz vašega telesa si izperite strupe s očiščevalnim gelom za prhanje, kateremu dodajte prečiščeno glino.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

 

Dnevni horoskop za devico (24.8. – 22.9.)

Ljubezen: Dan vam bo prinesel sum in razočaranje v partnerstvu. Na dan bo prišla partnerjeva nezvestoba, kar vam bo povzročilo še večji nemir. Čustva vam bodo ušla iz vajeti. Zvestoba bo v današnjem dnevu pomembna za vezane device, kakor tudi za svobodne, ki se s partnerji družijo samo občasno. Danes se poskušajte umakniti od nasprotnega spola, ker za razrešitev problemov ne boste dobili priložnosti.

Denar: Današnji dan nima pozitivne energije za iskanje nove službe. Zato danes vse sile uprite v dokončanje zadanih nalog, ker že zamujate z dogovorjenimi roki. Uspešno dokončanje  dogovorjenega, vam lahko prinese nove poslovne vezi, kar vam bo zagotovilo finančno stabilnost v teh negotovih časih. Danes se na poslovnem področju potrudite in dan bo uspešen.

Zdravje: Bolečine v trebuhu vam bodo danes povzročale nemir. Razdraženi boste in nemirni, kar vas bo vrglo iz vašega ravnovesja. Pomagal vam bo metin čaj, ter topli obkladki na trebuhu, kar bo vam bo sprostilo bolečine v trebuhu in napetost. Udoben naslonjač in prižgana svečka z eteričnim oljem mediteranske sivke vam ne bi bila odveč. Danes odmislite vse skrbi in se posvetite ozdravitvi.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 3

 

Dnevni horoskop za tehtnico (23.9. – 23.10.)

Ljubezen: Izguba zaupanja v osebo ki vam je blizu, vas bo danes vrgla iz tira. Bila bi velika škoda, če bi izgubili eden drugega. Vprašajte se, ste šli mogoče predaleč s vašim pretiravanjem in zahtevami? Svobodnim tehtnicam se danes nasmiha sreča. Spoznali boste zanimivo osebo. Lahkotna komunikacija bo stekla med vama. Kaj takega do sedaj še niste doživeli.

Denar: S svojim finančnim stanjem boste danes zelo zadovoljni, kar vam bo prineslo več dobrega razpoloženja. Ta dan izkoristite za reševanje manjših težav na delovnem mestu. Po rešeni težavi se boste zopet dali v svoje tirnice, kar vas bo peljalo v koncentracijo ki je pomembna pri vašem delu.

Zdravje: Danes bodite pozorni na vašo prehrano. Prevelik apetit vam bo škodoval, saj bi v današnjem dnevu, po obilni večerji, lahko pridobili kakšno kilo. Zato uživajte lahkotno zelenjavno juho, ki vam bo pomagala kakšno kilo izgubiti. Potem se boste počutili lahkotni in polni vitalne energije.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

 

Dnevni horoskop za škorpijona (24.10. – 22.11.)

Ljubezen: Ljubljena oseba vam danes pripravlja presenečenje, in vsa nesoglasja bodo rešena. Samski škorpijoni lahko v bližnji okolici pričakujete nepričakovano srečanje, kar bi se lahko razvilo v prijetno simpatijo. Potreben bo iskren odnos, ki se bo razvil v ljubezen in spoštovanje. Dovolj imate neurij na ljubezenskem področju. Vezani danes ne pozabite na kontrolo svojega ljubosumja in posesivnosti.

Denar: Vsa vaša pozornost bo danes usmerjena v delo, obveznosti in urejanju vaše finančne situacije. Potrudite se da dokončate čim več dela in obveznosti. V današnjem dnevu boste imeli občutek, da vas nihče ne razume. Bodite dosledni in vaša delovna vnema se vam bo obrestovala.

Zdravje: Vaša velika občutljivost na stres, vam bo danes povzročala nemir in nespečnost. Da bi se izognili stresu, se danes posvečajte sebi. Privoščite si različne sprostitvene tehnike. Najbolje bi vam ugajala masaža celotnega telesa za globoko sproščanje. Današnji popoldanski počitek bo imel blagodejni učinek na vaše zdravje.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 4

 

Dnevni horoskop za strelca (23.11. – 21.12.)

Ljubezen: Ker se boste danes  s partnerjem pogovorili na štiri oči, se vam bo odvalil kamen iz srca. Vsa nesoglasja v ljubezni bodo danes izbrisana in zastavili si boste nove cilje na vaši skupni poti. Znašli se boste v vlogi zmagovalca, rešili boste vašo vezo, za kar vam bo ljubljena oseba hvaležna. Samski strelci si ne zapravite časti.

Denar: Dobre novice danes prihajajo iz tujine. Ponuja se vam priložnost za dober zaslužek. Delovnih izkušenj imate dovolj, zato ponujeno ne zavrnite. Potrditev od sedanjih sodelavcev vam bo prišla prav. Kljub temu pa popazite na vaše finance, da vas nekdo ne spelje na tanek led. Nepridipravi se smukajo okrog vašega posla.

Zdravje: Z zdravjem boste danes zadovoljni, saj ste se v preteklosti veliko ukvarjali s športnimi aktivnostmi in primerno prehrano. Dan vam bo prinesel zadovoljstvo na osebnem področju. Vaše zunanje oddajanje pozitivne energije je odraz vaše notranjosti in popolne harmonije. Kar kipeli boste od zdravja in popolnega zadovoljstva.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

 

Dnevni horoskop za kozoroga (22.12. – 20.1.)

Ljubezen: V današnjem dnevu  bo komunikacija za vezane kozoroge zelo pomembna, imate namreč možnost premagati ovire, ki vam otežuje uresničitev vašega harmoničnega odnosa. Več pozornosti posvetite iskanju skupnega cilja. Svobodnim kozorogom se bo danes ponudila priložnost druženja s prijatelji, kjer boste v sproščenem vzdušju spoznali osebo, s katero si boste ustvarili zanimivo odprto vezo.

Denar: Denar ima velik vpliv na vas, vendar boste v današnjem dnevu razočarani, ker nekaj pomembnih vplačil ne bo prispelo na vaš bančni račun. Odmislite vse denarne skrbi, ter se podajte v delo, ki vam bo prineslo novo poslovno priložnost. Danes vam bodo vaši podrejeni hvaležni za njihove uspehe, ki ste jim jih s svojo podporo in razumevanjem omogočili.

Zdravje: Zakrneli ste na fizičnem in psihičnem področju. Danes je idealen dan, da se odpravite v fitnes na prostem. Svež zrak in telovadba vas bo sprostila in vam odpravila okorele in boleče sklepe. Zvečer uporabite sprostitveno kremo za celo telo. Za vas naj danes velja izrek: »zdravem duh v zdravem telesu«.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

 

Dnevni horoskop za vodnarja (21.1. – 18.2.)

Ljubezen:  Samski vodnarji imate danes vse možnosti da spoznate osebo, ki vam lahko spremeni življenje. Zato morate danes paziti na vaše razpoloženje. V  današnjem dnevu bo pri vezanih vodnarjih pomembno, kako bo partner zadovoljen z vami. Bodite modri, in se spomnite vseh preteklih lepih doživetij in presenetite svojo boljšo polovico z izvirnim domiselnim presenečenjem v vašem stilu. Presenečenje se vam bo obrestovalo v obliki poglobitve vašega ljubezenskega odnosa.

Denar: V kolikor delate v trženju, imate danes vse možnosti, da podpišete pogodbo, ki vas bo povezovala s tujino. Mogoče se vam obeta potovanje ali celo delo v drugi državi. Denarja vam ne bo manjkalo. Imeli boste ogromno možnosti, vendar bo vse odvisno od vas, kako se boste organizirali in kakšno bo vaše počutje. Svoje intuicije nikakor ne ignorirajte.

Zdravje: Živčni sistem bo danes na preizkušnji. Odložite vsa nepotrebna opravila, in se odpravite v SPA center. Privoščite si razvajanje v omamni in sproščujoči masaži, ki vam bo sprostila vaš notranjo napetost in obvarovala vaš živčni sistem.

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 3

 

Dnevni horoskop za ribi (19.2. – 20.3)

Ljubezen: Partner vas bo danes razvajal in vam posvečal veliko pozornosti. Samske ribe lahko njihova zasanjanost danes odpelje v prepovedano druženje. Vendar ne pričakujte posebnega doživetja. Današnji dan vam lahko prinese skrito ljubezensko avanturo ali pa razočaranje. Bodite previdni.

Denar: Vaša kreativnost in vaši talenti bodo danes na vrhuncu, kar bi vam lahko prineslo koristi. Lahko zaslužite s prodajo umetniške slike, ali s kakšnim vašim unikatnim ročnim izdelkom. Danes se boste družili s osebo, ki je vaš bližnji sorodnik s podobnimi talenti in skupnimi idejami za skupen zaslužek. Ponuja se vam lepo sodelovanje.

Zdravje: V današnjem dnevu boste imeli veliko produktivne energije, ki vam bo povzročala nemir v vašem telesu. Odpravite se od doma, v bližnji gozd,  poskušajte se osredotočiti na zvoke, ki vas bodo spremljali ob hoji. Napolnili si boste pljuča s kisikom in se napolnili z novo energijo.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post

Avtor prispevka:

230   Posts

Vsi prispevki