avtodomi

Kateri avtodomi so v letu 2020 najbolj priljubljeni?

Potovanja z avtodomom so zadnja leta vse bolj priljubljena, saj nudijo popolno svobodo, kam potovati, in omogočajo hitro menjavanje lokacij – danes so to prave mini hiše na kolesih z bogato opremo, ki nudijo tako varnost kot udobje. Na trgu je mogoče najti pester izbor avtodomov, odvisno od tega, koliko denarja ste pripravljeni zanj odšteti, kako velikega potrebujete, kako pomembna je za vas razporeditev v avtodomu in mnogi drugi dejavniki, ki vplivajo na končno odločitev. Avtodomi so iz leta v leto bolj dodelani, v letu 2020 pa so se najvišje na lestvici priljubljenosti uvrstile naslednje znamke avtodomov:

  • Adria

To so udobni, praktični in kvalitetni avtodomi slovenskega proizvajalca, ki so bili v letu 2020 deležni zunanje in notranje prenove, kar je opazno v izboljšanih materialih, funkcionalnejši razporeditvi in zmogljivejših pogonskih motorjih. Njihova notranjost je zasnovana povsem praktično in domiselno, hkrati pa dajejo občutek prostornosti, zato je premikanje med kuhinjo, kopalnico, spalnim in dnevnim delom povsem preprosto. Različni modeli so primerni za različne tipe uporabnikov – na voljo so vam crossover, integrirani in polintegrirani ter specialni avtodomi različnih serij. So elegantni, raznoliki in polni natančnih izboljšav kot je možnost dodatne serijske opreme ali sprememba tlorisa, za številčne družine pa lahko izberete tudi avtodom s prostorom za spanje do sedem oseb. Serija avtodomov Sun living je pogosta izbira uporabnikov, saj je namenjena posebej za kampiranje in ponuja še bolj praktične rešitve za bivanje.

avtodomi

  • Benimar

Je španski proizvajalec avtodomov, ki ponuja najbolje razmerje med kakovostjo in ceno avtodomov. Ponaša se s številnimi prednostmi v primerjavi s konkurenco, zato velja tudi za enega najbolj priljubljenih avtodomov v letu 2020. Vsi avtodomi proizvajalca Benimar imajo izjemno močno konstrukcijo brez lesenih delov ter debel pod in strop, dodatno prednost pa predstavlja ojačan prtljažni del z nosilnostjo kar do 150 kg za prevoz vseh stvari, ki so nepogrešljive na popotovanju z avtodomom.

Tudi tukaj so na voljo različni modeli: Amphitryon, Perseo, Mileo, Tessoro, Sport in Up modeli – vsak od njih vam ponudi nekaj, zaradi česar je vreden nakupa oz. najema – tehnološko izpopolnjena kontrolna enota, moderno zasnovana notranjost in zunanjost, talno ogrevanje itd. Up modeli so cenovno še bolj dostopni – sicer nimajo tako velike pozornosti na detajlih, a so vedno in takoj pripravljeni za pot, zato se zanje odloča veliko ljudi, ki ljubi potovanja z avtodomom.

avtodomi-2

  • Rimor

Avtodomi Rimor italijanskega proizvajalca zadovoljijo prav vse potrebe – so vizualno privlačni, udobni za vse uporabnike in imajo veliko prostora za bivanje in skladiščenje vseh potrebščin, ki jih potrebujete na poti. Učinkovito so zaščiteni pred vdorom vode, izdelani iz najboljših materialov in konstrukcijsko izjemno zanesljivi. Inovativne rešitve, ki jih ponujajo, so razlog za priljubljenost teh avtodomov med mnogimi dopustniki z avtodomom. Na voljo so modeli Super Brig, Evo, Seal in Horus – nekateri elegantni in prostorni, primerni za najzahtevnejše uporabnike, drugi pa zasnovani bolj na športni osnovi, zato se lahko z njimi popeljete skorajda kamorkoli in odkrivate skrite kotičke divje in neokrnjene narave, pozabili pa niso niti na družinsko izvedbo.

Sodobni najpopularnejši avtodomi leta 2020 so pravi raj za popotnike, ki si želijo več kot samo lenobnega poležavanja na vsak dan isti plaži ali sprehajanja po vedno znova istih poteh. Omogočajo pravi lov na pustolovščine, ki vas lahko čakajo že za vogalom, in pomagajo ustvarjati nepozabne spomine, ob katerih se boste smejali še leta.

3/5 - (2 votes)

Avtor prispevka:

167   Posts

Vsi prispevki