klima za avtodome

Klima za avtodome po zelo dostopni ceni

Danes si verjetno nihče več ne predstavlja, da v vročih poletnih dneh nebi imel dostopa do klimatske naprave. Še posebej si tako stanje težko zamislimo na poti, med potovanjem z avtom ali avtodomov. Klima za avtodome je tako postala obvezna oprema vsakega potovanja z avtodomom. Nihče si namreč ne želi izkusiti popoldanskega počitka v avtodomu, v katerem ni ustreznega hlajenja. Klima za avtodome je tista rešiteljica v žgočih poletnih dneh, ki se ji lahko zahvalimo – brez nje namreč na dopustu nebi sproščeno uživali ob gledanju televizije v avtodomu ali preživeli mirnega družinskega večera ob igranju družabnih iger. Če za prihajajoče poletje načrtujete oddih z avtodomom, ne pozabite preveriti, ali najeti avtodom vsebuje tudi zmogljivo klimo. V kolikor pa ste sami lastniki avtodoma, potem pa ni več vprašanje, kaj morate storiti – hitro odklikajte na spletno stran Robeta d.o.o., kjer v njihovi ponudbi na vas čaka vrhunska klima za avtodome Dometic FreshJet 2200.

Klima-za-avtodome

Edina klimatska naprava, ki prepriča

Klima za avtodome Dometic FreshJet 2200 je absolutni prvak med vsemi ‘avtodomskimi klimami’ na tržišču. Niste prepričani zakaj? Za začetek že zaradi njene univerzalnosti. Zaradi svoje priročne majhnosti je primerna za vse avtodome in prikolice do dolžine sedmih metrov in pol. Njena zasnova je namreč izredno kompaktna in tako dopušča dovolj prostora tudi za montažo drugih elementov – če ste bolj ekološko ozaveščeni, se lahko odločite za montažo solarnih panelov, za pridobivanje lastne električne energije. V kolikor pa se raje spogledujete s tehnologijo, pa si montirajte satelitski krožnik in si zagotovite maksimalno udobje na poti. Za hlajenje ločenih prostorov avtodoma pa lahko vgradite še dodatno FreshJet klimatsko napravo. Tudi na področju napajanja je Dometic FreshJet strešna klima za avtodome revolucionarna. Ima namreč izredno nizek zagonski tok, njen mehak zagon pa odžene tudi vaše skrbi glede električne zaščite na postajališču za avtodome.

Z zagotovostjo lahko trdimo, da klima za avtodome Dometic uporabniku ne prinaša zgolj ohladitve v poletni vročini.  Dejansko mu odpre nove dimenzije luksuznega in svobodnega bivanja v avtodomu.

Enostavna uporaba za udobno bivanje

Klima za avtodome Dometic FreshJet 2200 je, zaradi svoje izredno enostavne uporabe, prijazna do uporabnika. Za upravljanje je klimi priložen intuitiven daljinski upravljalnik sodobnega dizajna, ki uporabniku omogoča hitro in enostavno upravljanje klime. Kar na daljavo lahko sedaj uravnavate jakost hlajenja vašega doma na štirih kolesih. Ni pa to edina funkcija te vrhunske klimatske naprave. Njene dodatne prednosti, ki jo zavihtijo na prvo mesto med klimami, so nizek zagonski tok, prilagodljiv pretok zraka ter funkcije hlajenja in razvlaževanja. Ne samo, da lahko uravnavate temperaturo hlajenja in moč pihanja, ampak pretok zraka tudi poljubno prilagajate. Gor in dol, levo in desno – kot vam je ljubše, saj sami najbolje veste, kako najbolj optimalno ohladiti prostore, da se v njih dobro počutite.

klima za avtodome 1

Tiha in varčna ‘napravica’

Klima za avtodome Dometic FreshJet 2200 je ena najmanjši in z le 32 kilogrami tudi ena najlažjih klim na tržišču. Njena dodatna prednost je tudi neverjetno tiho, skoraj nezaznavno, delovanje. Nihče namreč ne rabi vedeti, da ste si ravnokar privoščili nekaj ohladitve. Vi pa boste lahko v tiho ohlajenih prostorih sproščeno uživali ob branju knjige ali ogledu najljubšega filmskega repertoara. Lahko bi rekli da klima za avtodome Dometic brez hrupa doseže zavidljivo hladne rezultate. Kljub neverjetni zmogljivosti klime, pa je ta mala hladilna naprava izredno varčna. Njena poraba pri hlajenju je izredno nizka, tako da ne obremenjuje vašega omrežja, še manj pa vašo denarnico.

Zanimivost iz vesolja

Pisalo se je leto 2011 in vesoljski gigant NASA se je znašla pred ključnim vprašanjem: kako uravnavati okolje v lunarnem električnem roverju? Ker je NASA sinonim za kvaliteto brez kompromisov, so seveda tudi za reševanje tega vprašanja potrebovali strokovno ekipo najvišjega kakovostnega kova. Odločitev je padla in poklicali so Dometic, ki je začel z izvajanjem številnih poskusov. Pri prvem poskusu so ugotavljali, kako zagotoviti hladno in suho okolje v roverju. Tako okolje je namreč najbolj optimalno za strokovnjake in njihovo občutljivo opremo. Klimatsko napravo so preizkusili v nezavidljivi ekstremni arizonski vročini in prahu. Dometic sistem je seveda, brez kakršnihkoli težav, preizkus opravil vrhunsko in tako dobil častno NASINO odobritev za odpravo izvenzemeljsko misijo. Tehnološki dosežek Dometic FreshJet 2200 lahko torej najdete povsod – tudi v vesolju. Glavna zahvala gre inženirjem in njihovemu trdemu delu, ki z inovativnimi rešitvami le še dodatno izboljšujejo delovanje hladilnih sistemov.

Slovenjegraško podjetje Robeta d.o.o. je sicer poznano po svoji lastni proizvodnji in prodaji avtodomov, poleg njih pa še predelanih kombi vozil. Če si želite kvalitetno preživeti prosti čas lajko na njihovi spletni strani najdete tudi vso potrebno opremo in dodatke za kampiranje in kakovostno preživljanje prostega časa v naravi. Z njihovo pomočjo pa se ne boste le hladili v zavetju svojega avtodoma, ampak boste uživali tudi na prostem – tende, prenosne mize in stoli, za sproščen klepet ob sončnem zahodu.

Klima za avtodome Dometic FreshJet je drugo ime za udobje na poti. Z enim samim pritiskom na gumb daljinca, se klima odzove in izpolni vašo željo. Še boljša novica pa je, da si jo lahko pri Robeta d.o.o. privoščite po izredno ugodni ceni.

3/5 - (1 vote)

Avtor prispevka:

238   Posts

Vsi prispevki