Nakup avtodoma

Carthago luksuzni avtodomi presegajo vsa povpraševanja

Dovolite si biti drzni in avanturistični, skupaj s premium luksuzno linijo avtodomov, ki vam bo zagotovila prestižno bivanje v dopustniških dneh. Carthago luksuzni avtodomi vas že čakajo, da si izbere primeren model, ki vas bo spremljal in vam nudil vso želeno udobje.

Ker vemo, da je nakup takšnega avtodoma lahko težek korak, smo vam pripravili kratek vodič, v katerem boste našli informacije o tem, kateri avtodom je prava izbira za vas in vaše potrebe; prednosti za nakup avtodoma ter cenovne razrede različnih modelov.

3 razlogi, zakaj v nakup avtodoma

 1. Razlog: Prestižnost in vrhunska kakovost
  Zaradi finančne investicije, ki jo vložite v nakup avtodoma za brezskrbno raziskovanje sveta in oddaljenih romantičnih kotičkov, so Carthagovi avtodomi glas najvišje kakovosti in varnosti.
 2. Razlog: Privlačni dizajni
  Vozila niso le tehnično izpopolnjena, vendar odsevajo eleganco, ki jo zaokroža lepo zasnovana aerodinamična lupina. Tudi notranjost je prostorno in okusno opremljena z lesenimi elementi ter sodobnimi dizajni, ki dajo tisto piko na i celotnemu videzu.
 3. Razlog: Bogato dodelana oprema
  Oprema luksuznega avtodoma poskrbi, da je vaše počutje 100 % udobno ter domačno, kjerkoli po svetu že boste. Prostorna kabina v sebi skriva kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico ter spalne prostore. Na voljo so avtodomi za 2 ali več oseb.

Carthago-luksuzni-avtodomi

Prednosti luksuznih avtodomov Carthago

Nakup avtodoma Carthago se držijo lastnosti, ki so jih čez čas imenovale za najprestižnejšo skupino počitniških vozil na svetu. Pa si poglejmo najbolj opevane prednosti:

 • izjemen pridih razkošne ekskluzivnosti, ki poskrbi za potrebe kupca za harmonično bivalno okolje;
 • uporabna in privlačna pohištvena arhitektura poskrbi za bivanje kot v hotelskem ambientu in predstavlja prostorno dnevno sobo, jedilni prostor s široko mizo ter udoben velik kavč;
 • velik prostor, namenjen shranjevanju, poskrbi za veliko zalogo hrane, ki jo shranite v tako imenovano dvonadstropno klet, visoko 78 cm;
 • varnost vozila je ojačana s kakovostnimi vgrajenimi sistemi, ki vozniku pomagajo in mu zagotavljajo vso potrebno pomoč. Avtodom vsebuje varnostne blazine ABS, ESP ter ASR; elektronsko blokado motorja; kabina prilagodljiva za voznika, ter LED žarometi, ki omogočajo celovit pogled nad potjo;
 • ojačano podvozje, ki predstavlja hrbtenico vozil Carthago;
 • omogočajo shranjevanje do 150 L sveže ter 140 L odpadne vode;
 • za električno energijo poskrbi zmogljiva gel baterija ter Truma Combi 6 tehnologija, ki deluje na principu vročega zraka in omogoča ogrevanje ali hlajenje kabine;
 • zaradi vgrajenih sistemov za stabilizacijo, kamer in vidljivosti, bo vožnja z luksuznimi Carthagovimi avtodomi, pravi užitek!

Za koga je nakup avtodoma primeren?

Če ste avanturist, popotnik, in radi odkrivate neraziskane kraje ter preživite noč na neobljudenem mestu, potem je nakup avtodoma prava izbira za vas. Prav tako je primeren za radovedne družine, upokojene odprte raziskovalce ter ostale razposajene in razigrane potepine.

Avtodom si seveda prilagodite svoji uporabi in iz njega ustvarite domač in udoben prostor, ki vam bo predstavljal začasen dom na izbranem terenu. Uživajte ob odkrivanju lepih romantičnih kotičkov ob rekah, jezerih, gorah in si privoščite priljubljene aktivnosti.

Avtodomi so prav tako opremljeni s tako imenovanim prtljažnim prostorom, kamor lahko hranite kolesa, skuter, sup ter ostalo opremo, ki jo na počitnicah potrebujete. Prostor nosi težo do 450 kg.

Cene za luksuzen nakup avtodoma

Integrirana vozila se delijo na 3 osnovna vozila:

 • Fiat Ducato (od 98,416 € do 146,314 €) na voljo v 5 različicah;
 • Mercedes-Benz Sprinter (od 107,667 € do) v 3 različicah;
 • Iveco Daily v 2-različicah.

Vsa tri vozila imajo jasno definirane prednosti, zato izberite tisto vozilo, ki najbolje ustreza vašim željam in potrebam. Skupno imajo najvišjo stopnjo varnosti, na kar se lahko 100 % zanesete!

Modeli:

 1. C-compactline
  Osnoven najlažji avtodom, s katerim boste spretno manevrirali po mestih. Ni zelo širok, njegova dolžina pa je kompaktna.
 2. C- tourer
  Je lahko-kategorni in kratek avtodom do 3,5 t ter udobni model do 4,5 tone.
 3. Chic C-line
  Eleganten, komforten in ekstravaganten model avtodoma z odličnimi dodatki.
 4. Chic E-line
  Več udobja, avtonomije ter več neodvisnosti v opremi.
 5. Chic S-plus
  S poudarkom na zadnji pogon ter močnim oprijemom. Tako vas ni treba skrbeti, kakšno vreme vam zunaj grozi, saj z njim pridete kamorkoli.
 6. Line-for-two
  Odlično luksuzno opremljen avtodom za dva. Z veliko U-oblikovano zadnjo sedežno, ki ima možnost električne raztegnitve za udobno gledanje TV-ja.

Povpraševanje po luksuznih avtodomih je zelo naraslo in vedno več avanturistov, popotnikov in raziskovalcev, se odloči za nakup avtodoma – takšnega ali drugačnega, ki jim ponuja vso potrebno opremo in dodatke, za udobno, domačno ter sproščeno bivanje, kjerkoli že so.

Zaradi svojih prednosti in raznovrstnih dodatkov so avtodomi Carthago postali prava ikona v svetu avtodomov. Zraven luksuznih dodatkov nudijo tudi prvovrstno varnost, pomoč pri vožnji ter dodelano zunanjost.

Ob negotovosti in želji po dodatkih ter možnostih opreme vas vabijo, da jih obiščete v poslovalnici ali jih kontaktirate preko spletnega obrazca, ter si tako zagotovite takojšnje odgovore za svoja vprašanja.

Nakup avtodoma Carthago bo v vaša življenja prinesel zadovoljstvo, varnost ter avanture, kot še jih do zdaj niste bili deležni.

 

Rate this post

Avtor prispevka:

230   Posts

Vsi prispevki