coworking

Coworking – spoznajte razsežnosti sodobnega poslovanja

Če se gibate v poslovnem svetu, potem ste zagotovo že slišali za posebno obliko dela, ki jo z angleško besedo imenujemo coworking. V bistvu gre za poseben način opravljanja dela, pri katerem na enem mestu oziroma v eni pisarni svoje poslovne obveznosti opravljajo ljudje z različnih strokovnih področij. Če povemo poenostavljeno – coworking vam omogoča, da v pisarni najamete svoj delovni prostor, pri tem pa ste obkroženi s poslovneži in podjetniki, ki opravljajo vsak svojo dejavnost. In kaj je glavna prednost takega načina dela? Vsak, ki se je s coworkingom že srečal, lahko pove, da so to nedvomno mreženje, izmenjava delovnih izkušenj s coworking sodelavci in veliko večja možnost tkanja poslovnih, nenazadnje pa tudi neprecenljivih prijateljskih vezi.

Če se tudi vi odločate za to vse bolj priljubljeno obliko dela, vam svetujemo, da se odločite za najem delovnega mesta v urejenem in preverjenem okolju, kakršnega svojim klientom ponujajo tudi pri podjetju MP Hub coworking v Ljubljani.

coworking 1

Več kot le delovni prostor

V kolikor želite, da bi bila vaša prva izkušnja s coworkingom pozitivna, potem je zelo pomembno, da izberete zanesljivega ponudnika. Pri tovrstnem najemu delovnega mesta je v prvi vrsti pomembna predvsem ustreznost delovnega okolja. S tem mislimo predvsem na:

 • dovolj veliko pisarno, ki zagotavlja vsem prisotnim dovolj udobja in zasebnosti med opravljanjem zadolžitev,
 • omogočanje prostega delovnega mesta ali kotička s strani ponudnika storitve,
 • zagotavljanje vseh potrebnih prostorov za sestankovanje in druženje udeležencev – konferenčne sobe ipd.,
 • upoštevanje sklenjene pogodbe med stranko in ponudnikom storitve.

coworking 2

Toda dobra pisarna za izvajanje coworkinga ponuja še veliko več. Pri MP Hub coworking so delovne prostore zasnovali s posebnim namenom, da svojim poslovnim najemnikom zagotovijo kar največ udobja in dobrega počutja v času delovnika. Nadvse sproščeno vzdušje in svojo priljubljenost med strankami zagotavljajo z naslednjimi elementi:

 • svetel in zeleno obarvan prostor: znanstveno dokazano je, da odprt in svetel prostor pozitivno vpliva na počutje, medtem ko mu zelene rastline dodajo piko na i. Pri MP Hub pa so šli še korak dlje – velik pomen trajnostnega razvoja so namreč postavili na prvo mesto in tako svoje prostore opremili z energetsko učinkovitimi in naravi prijaznimi materiali. Prijetno delovno okolje pa se kaže predvsem v dobrem počutju in večji delovni produktivnosti vseh prisotnih.
 • kotiček za igro: gre za posebno mesto v pisarni, namenjeno kreativnim izzivom, hitrim pavzam in aktivnemu počitku. Na takšen način se v pisarni spodbuja ustvarjanje pozitivnega delovnega okolja in prijetnega počutja vseh prisotnih.
 • sprostite se: ste vedeli, da zaposleni, ki si med službenimi obveznostmi vzamejo nekaj dragocenih minut za počitek, dosegajo boljše delovne rezultate? Tege se zavedajo tudi v coworking pisarni MP Hub, zato so za vas uredili poseben prostor, ki je namenjen prav temu – nabiranju novih moči, ki vodijo do večje produktivnosti in najboljših poslovnih rezultatov.
 • privoščite si kofeinski ‘boost’: redkokdo se lahko upre izjemni aromi prvovrstne kave. Privoščite si svojo skodelico te žlahtne tekočine in štartajte dan polni energije. Kofein dokazano vpliva na boljšo koncentracijo in zbranost pri opravljanju zadolžitev. Sveže mleta kava za dober začetek dneva vam je vsak dan na voljo tudi v MP Hub pisarni. Postrezite si!
 • e-mobilnost v prestolnici: vsem članom pisarne sta na voljo dva električna skiroja Xiaomi M365 PRO, ki poskrbita za nemoteno vožnjo po opravkih in sestankih v mestu. Ker lahko skiro pustite skoraj kjerkoli, ne boste nikoli imeli težav z iskanjem parkirnega mesta – nič več vsakodnevnega stresa.

 

Zakaj se odločiti za MP Hub?

MP Hub velja za eno najbolj zaželenih in naprednih coworking prostorov v Sloveniji. Nahajajo se v Ljubljani, natančneje v Šiški, nasproti znanega nakupovalnega središča Aleja. Svojim strankam ponujajo kar:

 • 520 m² delovnih prostorov,
 • 75 moderno zasnovanih delovnih miz in ergonomsko oblikovanih pisarniških stolov,
 • 11 pisarn za kar največjo zasebnost med delom,
 • brezplačna parkirna mesta v neposredni bližini.

coworking 3

Seveda pa to še zdaleč ni vse. Vaše delovno mesto vam je na voljo 24 ur na dan, kar je še ena izjemna prednost coworking pisarne MP Hub – svoje delo boste lahko opravljali kadarkoli boste želeli, pri tem pa vas ne bo oviral prav nihče. Poleg prijetnih sodelavcev in morda tudi bodočih poslovnih partnerjev vam bo družbo v pisarni delalo kar 78 različnih zelenih vrst rastlin. Njihova naloga je, poleg estetske dopolnitve delovnih prostorov, predvsem čiščenje zraka, s tem pa skrb za bistro glavo vseh prisotnih.

Komu je namenjena coworking pisarna?

Verjeto se tudi sami sprašujete, če ste primeren kandidat za coworking način dela? Gre za obliko sodobnega opravljanja delovnih zadolžitev, ki se je v več različnih točkah izkazala kot izjemno učinkovita. V prvi vrsti vam prihrani veliko denarja, saj boste bistveno zmanjšali stroške za najem lastnih pisarniških prostorov. V kolikor svoj posel ali podjetje vodite sami, pa je to sploh zelo praktična in pametna rešitev. Prav tako pa lahko za začetek takšen način dela zgolj preizkusite v praksi in tako preverite, ali vam odgovarja. V kolikor vam ne bo všeč, lahko brez težav odstopite od pogodbe.

Tisto največ, kar boste s tem načinom dela pridobili vi, pa se skriva prav v imenu ‘coworking’ – v pisarnah se boste namreč lahko brez težav povezali z ljudmi z različnih strokovnih področij, ki so prav tako odprti za nove izjemne poslovne priložnosti in ideje, ki vodijo k višjemu skupnemu cilju. Če se tudi vam zdi, da je čas za nove poslovne uspehe, vam toplo priporočamo, da se pridružite coworkingu in izkusite popolnoma nove razsežnosti dela ter znatno poslovno rast.

5/5 - (1 vote)

Avtor prispevka:

238   Posts

Vsi prispevki