dermaestetik

Kako se usposobiti za dermaestetika: koraki do uspeha

Ste si že od nekdaj želeli postati dermaestetik – specialist za napredne kozmetične terapije? Če ste odgovorili pritrdilno, potem ste na pravem mestu in berite naprej. Aikon akademija za letošnjo jesen razpisuje nov termin izobraževanja za dermaestetika (I. stopnja), zato izkoristite priložnost in se prijavite na izobraževanje, da vam kasneje ne bo žal. S predavanji vsi prijavljeni začnejo že 7. oktobra 2023.

Vsi vemo, da je koža največji in najbolj izpostavljen človeški organ. Poleg notranjih dejavnikov, na kožo vplivajo tudi vse močnejši negativni dejavniki iz okolja, v katerem živimo (sonce, veter, onesnaževanje itd.). Da bi znali učinkovito prepoznavati različna stanja kože je potrebno poglobljeno znanje, ki vam ga zagotavlja izobraževalni program Dermaestetik. Znanje, ki ga prejmete na izobraževanju postavlja nove temelje negi kože, tudi z uvajanjem sodobnih medicinskih metod. Vas zanima še več, potem spremljajte Aikon Acacemy blog, kjer boste izvedeli še več koristnih informacij.

Kakšna znanja ima dermaestetik?

Po izobraževanju za dermaestetika, le ta suvereno rešuje problematike in kompleksna stanja kože. Pozna do potankosti strukturo kože, mehanizme njenega delovanja in njeno sinergijsko povezavo s celotnim telesom. Pri svojem delu uporablja pristope, ki so znanstveno potrjeni. Svoje strokovne odločitve sprejema na osnovi medicine, objektivnega znanja ter neodvisno od trenutnih trendov in smernic, ki jih narekujejo blagovne znamke kozmetičnih proizvodov. Si tudi vi želite imeti vsa predstavljena znanja, potem se pridružite strokovnjakom, ki z naprednimi pristopi, svojim strankam zagotavljajo učinkovite rešitve pri negi kože in vsem vidne rezultate.

dermaestetik

Razlogi, zakaj postati dermaestetik

Po zaključenem izobraževanju in opravljenem zaključnem izpitu, boste polni znanja tako teoretičnega kot praktičnega, hkrati pa prejmete tudi naziv dermaestetik. Kot specialist napredne kozmetične terapije boste lahko:
• Izvajali različne napredne kozmetične terapije,
• krepko razširili strokovne kompetence,
• preudarno in učinkovito reševali primarne probleme kože,
• izboljšali ponudbo dosedanjih kozmetičnih storitev,
• nadgradili svojo ponudbo,
• z manj vloženega dela boste dosegali boljše in vidnejše rezultate,
• svoj ugled boste gradili na znanju, strokovnosti in kakovosti,
• hkrati boste tudi korak pred ostalo konkurenco.

Ne odlašajte, novo znanje čaka na vas

Si po doslej prebranem, želite nadgraditi svoje znanje, o negi kože in v svoje delo uvesti napredno kozmetično terapijo, potem je to izobraževanje za vas. Ob tej priložnosti povejmo, da je največ dermaestetikov med kozmetičarkami ter zaposlenimi na estetskih klinikah in v kozmetičnih salonih. Izobraževalni program je primeren tudi za dermatologe, kader zaposlen v hotelih, kozmetičnih trgovinah in nenazadnje tudi v lekarnah. Za izobraževanje se pogosto odločajo tudi diplomanti višje in visoke kozmetične šole, zato ne odlašajte in se na izobraževanje prijavite tudi vi. Ne pozabite, da boste svoje znanje nadgradili v samo dveh mesecih in postali kozmetični terapevt, ki je vse bolj iskan poklic. Ob tej priložnosti naj vas spomnimo, da obiščite tudi Aikon Academy Facebook stran.

Spoznajte cilje izobraževalnega programa

Izobraževalni program dermaestetik – 1. stopnja je ciljno usmerjen na naslednja področja:
• Specializacija na splošno na področju kozmetične terapije,
• usvojitev strokovnega znanja o samem delovanju kože in naprednih kozmetičnih terapijah,
• v praksi razlikovati med kozmetičnimi in medicinskimi stanji kože,
• v praksi reševati kompleksna stanja kože in celosten pristop k njenim problematikam,
• načrtovati prilagojene programe za stranke z upoštevanjem telesnih vplivov na kožo ter
• učinkovito kombinirati prehranska dopolnila, kozmetične izdelke in aparaturne tehnike.

Sicer pa je program Dermaestetik zasnovan tako, da boste tekom predavanj razvijali nove načine razmišljanja. Kar vam bo v veliko pomoč pri uspešnem reševanju različnih problematik kože. Z novo usvojenim znanjem boste vzpostavili bolj kritičen in premišljen pogled na učinkovitost različnih kozmetičnih postopkov, izdelkov in nenazadnje tudi aparatur.

dermaestetik

Podrobnosti izobraževalnega programa

Aikon Akademija je pripravila izobraževalni program Dermaestetik (1. stopnje) tako, da je dostopen tudi že zaposlenim, ki bi radi nadgradili svoje znanje. Vsi prijavljeni bodo deležni 7 celodnevnih predavanj oz. modulov, na katerih bodo prejeli pisno gradivo za vsa predavanja. Vsak udeleženec izobraževalnega programa prejme tudi paket dobrodošlice na Akademijo in posvet s strokovnjaki akademije Aikon. Po opravljenem izobraževanju in zaključnem izpitu prejme tudi naziv dermaestetik. Na svečani podelitvi pa še diplomo. Za tem pa sledi še vpis v register dermaestetikov ter podpora pri marketingu.

Prijava na izobraževanje in plačilo

Če vas je izobraževalni program navdušil in bi tudi sami želeli postati dermaestetik, potem ne odlašajte in se prijavite že danes. Izobraževanje se začne 7. oktobra 2023. Redna cena izobraževalnega programa je 2800 € (DDV je vključen), a če se prijavite do 30. aprila 2023 in šolnino plačate v enkratnem znesku bo ta za vas samo 2070 € (DDV je vključen). Po tem datumu pa velja cena 2470 € (DDV je vključen), če se prijavite do 15. septembra 2023. zato res ne odlašajte in privarčujte nekaj denarja. Vsem tistim, ki ne morejo poravnati zneska šolnine v enkratnem plačilu, Akademija omogoča tudi plačilo na več obrokov. V tem primeru jih kontaktirajte na 040 291 976, preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali jim napišite mail na academy@beaikon.com. Kontaktirajte jih tudi v primeru, da imate dodatna vprašanja. Z veseljem vam bodo odgovorili nanje in razjasnili vse nejasnosti glede izobraževalnega programa.

Rate this post

Avtor prispevka:

219   Posts

Vsi prispevki