lasersko odstranjevanje dlak cenik

Lasersko odstranjevanje dlak – cenik Dermatološke klinike

Dandanes je na trgu za odstranjevanju dlak na voljo veliko različnih možnosti, od tistih, ki dlake odstranijo začasno do tistih, ki to storijo trajno. A če iščete nekaj dolgotrajnega in učinkovitega, je lasersko odstranjevanje dlak zagotovo prava izbira za vas. Vas zanima lasersko odstranjevanje dlak – preverite cenik, v nadaljevanju prispevka. Lasersko odstranjevanje dlak je kozmetični postopek, pri katerem se uporabi koncentriran žarek svetlobe za odstranjevanje neželenih dlak. Zbrana svetlobna energija absorbira pigment v dlačnem mešičku, kar ga poškoduje in prepreči njegovo nadaljnjo rast. Če se odločite za lasersko odstranjevanje dlak na obrazu, ima le to številne prednosti, saj trajno zmanjša neželene dlake, primerno je za vse tipe kože. Tovrsten postopek se lahko uporablja na majhnih ali velikih predelih obraza oz. telesa, hkrati pa je hiter in enostaven postopek z minimalnim nelagodjem.

Lasersko-odstranjevanje-dlak

Potek laserskega odstranjevanja dlak
Vemo, da vas zanima lasersko odstranjevanje dlak – cenik, a do samih cen še pridemo. Najprej poglejmo, kako odstranjevanje dlak z laserjem dejansko poteka. Med samim postopkom nosite zaščitna očala. Laser bo usmerjen na točno določeno območje, da odstrani dlake, pri postopku boste zato lahko čutili kratek, vroč občutek, v trenutku ko se bo energija absorbirala v mešičku.
Na Dermatološki kliniki priporočajo, da se pred laserskim odstranjevanjem dlak obrijete, saj to pomaga laserju, da učinkoviteje zajame dlačne mešičke, tako bo potrebnih manj tretmajev odstranjevanja dlak z laserjem. Po postopku je lahko območje na katerem so vam z laserjem odstranjevali dlake nekoliko rdeče in oteklo, kar je povsem normalno in bo izzvenelo v nekaj urah. Lasersko odstranjevanje dlak (cenik se določi povsem individualno) se lahko izvaja na katerem koli delu telesa, kjer želite odstraniti neželene dlake. Najpogosteje se uporablja na obrazu nogah, rokah, bikini predelu in pod pazduhami. Število tretmajev, potrebnih za optimalne rezultate, se razlikuje od osebe do osebe, saj je odvisno od barve lasnih mešičkov, stopnje poraščenosti itd. Običajno je za najboljše rezultate potrebnih od 6 do 8 tretmajev. Med posameznimi tretmaji je običajno od 4 do 6 tednov. Tako kot se je treba po vsakem laserskem posegu izogibati določenih stvari, je tudi pri laserskem odstranjevanju dlak. Prvih 24 ur po odstranjevanju dlak z laserjem se izogibajte vroči kopeli, tušu, savnam, parnim sobam in vsem, kar zvišuje vašo telesno temperaturo, saj lahko vse to povzroči draženje kože in lahko zmanjša učinkovitost laserskega postopka odstranitve dlak. Pomembno je tudi, da se vsaj dva tedna izogibate soncu, to pomeni, da se ne smete sončiti, uporabljati solarija ali kakršnih koli izdelkov za samoporjavitev. Saj lahko izpostavljenost sončni svetlobi povzroči hiperpigmentacijo (potemnitev kože na področju, kjer je bil uporabljen laser). Sicer pa je lasersko odstranjevanje dlak na obrazu in tudi drugih delih telesa varno za večino ljudi. Naj vam zaupamo še eno zelo pomembno informacijo in sicer, da ko se gre za lasersko odstranjevanje dlak, cenik v večini primerov odraža kakovost storitev.

lasersko odstranjevanje dlak cenik

Lasersko odstranjevanje dlak – cenik
Verjetno vas pa zdaj res že konkretno zanima, koliko stane lasersko odstranjevanje dlak? Če želite dobiti podatek o tem, koliko vas bo dejansko stalo lasersko odstranjevanje dlak, cenik dobite tako, da na spletni strani Dermatološke klinike preprosto izpolnite obrazec in posredovali vam bodo podroben cenik. V kliniki se zavedajo, da je pomembno, da njihove stranke točno vedo, kaj plačujejo, in z veseljem jim te informacije tudi posredujejo. Zavedajo se, da so stroški pogosto odločilni dejavnik pri izbiri ponudnika storitev, zato ponujajo konkurenčne cene, ne da bi pri tem ogrozili kakovost opravljene storitve. Torej, če želite izvedeti več o sami strukturi cen in koliko stane lasersko odstranjevanje dlak, cenik z veseljem pošljejo, le pošljite jim povpraševanje.

Lasersko-odstranjevanje-dlak-2

Lasersko odstranjevanje dlak (cenik vam s klinike pošljejo na elektronski naslov)
Torej, če ste se odločili, da bi z laserjem odstranili nezaželene dlake na svojem telesu, ne glede na to ali gre za dlake na obrazu, pod pazduhami, bikini predelu, rokah, nogah, trebuhu ali hrbtu, potem pošljite povpraševanje na Dermatološko kliniko. To storite tako, da izpolnite obrazec na njihovi spletni strani. V najkrajšem možnem času, boste dobili odgovor, v katerem bo tudi lasersko odstranjevanje dlak – cenik, ki vemo, da vas najbolj zanima. Potem pa sledi dogovor za termin, seveda, če se boste za odstranjevanje dlak s pomočjo laserja tudi odločili. Dogovorili se boste za termin, ki vam najbolj ustreza na kliniki, ki je blizu vašega doma. Naj ob tem dodamo, da je za odstranjevanje dlak na katerem koli delu telesa najboljše obdobje – jesen in zima, ko je vaša koža najmanj izpostavljena soncu. Tako se izognete tudi vsem neželenim zapletom, ki se zaradi izpostavljenosti sončni svetlobi lahko zgodijo. Zato ne odlašajte in si zagotovite lasersko odstranjevanje dlak – cenik, ter se prijavite na tretma. Z eno samo odločitvijo si boste spremenili življenje, verjemite, saj boste bolj samozavestni, v svoji koži pa se boste počutili odlično in nikoli več ne boste razmišljali, ali ste si pred določenim dogodkom ali odhodom na morje odstranili nadležne dlačice. Lasersko odstranjevanje dlak – cenik je le nekaj klikov stran.

Rate this post

Avtor prispevka:

241   Posts

Vsi prispevki