marantec

Daljinci marantec so zanesljivi in preprosti za odpiranje vrat

Marantec je sinonim za kakovost, saj gre za znano nemško blagovno znamko univerzalnih daljinskih upravljalnikov za garažna ali dvoriščna vrata ter tudi druga vrata. Tako boste lahko z enim samim preprostim a pametnim daljinskim upravljalnikom upravljali vsa vrata. Če ga zgubite pa se da daljinski upravljalnik marantec z lahkoto prekopirati a drug daljinec s posebnim postopkom opisanim v tem članku in novega potem spravite na varno za vsak slučaj. Ali pa imate enake daljinske upravljalnike več ljudi. Daljinci marantec so izjemno zanesljivi in kakovostni, saj so enostavni za uporabnike brez tehničnega znanja, delujejo samo z nekaj gumbi in imajo tehnično podporo v ozadju, če imate kakršna koli vprašanja ter potrebujete pomoč.

Marantec daljinski upravljalnik je preprost za rokovanje

Marantec daljinski upravljalnik je narejen tako, da je čim bolj priročen, ko odpirate vrata tudi, če ste v avtu in se peljete proti vhodnim dvoriščnim ali garažnim vratom. Vse lahko upravljate s preprostimi gumbi, ki imajo vsak svojo funkcijo. Nemški proizvajalec je izumil tak daljinec, da boste lahko nadomestili vse daljince, ki jih imate sedaj za podiranje različnih vrat. Na tem daljincu boste imeli vse v enem, kar bo za vas bolj preprosto, kot delati z več daljinci, ki jih po možnosti med seboj še zamešate.

marantec

Kako daljinec deluje?

Z marantec daljinskim upravljalnikom lahko nadomestite  tudi vaš star in že iztrošen daljinec ter nabavite novega, kakovostnega in hitrega. Iz tega daljinca ali več daljincev, ki jih sedaj imate za različna vrata, lahko s pomočjo zelo preproste operacije na daljincu prenesete vse podatke iz starih daljincev na novega. Pazite le na to, da stara naprava deluje na frekvenci 433 ali 868 MHz. Lahko imate tudi več daljinskih upravljalnikov in jih na ta način usposobite za različne uporabnike.

Daljinski upravljalnik marantec deluje na elektriko in sicer na baterije, ki dolgo časa zdržijo in skoraj pozabite, kdaj ste jih menjali, ker ne porabi dosti energije. Ko jih premenjate,  pa pazite, da so baterije kvalitetne in alkalne ter se ne morejo razliti, da bi uničile daljinec.

Kako izbrati pravi daljinec?

Daljinski upravljalnik marantec je v več izvedbah, torej je na razpolago več modelov za različne potrebe uporabnikov. Nekaj lahko tudi sami odkrijete s pomočjo spletišča in če imate še vprašanja kljub informacijam, pokličite tehnično podporo oziroma prodajalca in povedal vam bo, kaj točno potrebujete oziroma kateri model bi vam priporočil.

Če bi potrebovali en marantec daljinec za štiri različne daljinske upravljalnike, ki jih sedaj uporabljate za vrata, potem izberete model, ki ima štiri gumbe v enem daljincu. To pomeni, da boste lahko vsak daljinec kopirali na en gumb in tako boste uporabljali samo en daljinec za odpiranje štirih vrat.

Daljinci-marantec

Kaj pa, če daljinca nimate več?

To ni nobena težava. Ta daljinec omogoča, da lahko star daljinec iz motornega pogona marantec skopirate in sicer vse podatke, ki jih potrebujete, da se izdela nov daljinec. Uporabite lahko poseben postopek na daljincu, ki je jasno opisan in vas vodi. Tako boste lahko izbrisali tudi vse prejšnje daljince in nastavitve, ki so še ostali v pogonu.

Vsekakor pa, če niste gotovi, kateri daljinec bi bil pravi in je kompatibilen s tem kar sedaj imate, je dobro, da pokličete mojstre, ki bodo to jasno ugotovili ter vam pomagali izbrati pravo orodje, da boste gotovo zadovoljni in bo vse delovalo še dolgo časa.

Glavni cilj je, da si olajšate vstopanje skozi različna vrata in da nimate toliko stresa ter stroška in nenazadnje nepotrebnega dela ter skrbi. Zato kupite inovativen in zanesljiv daljinec, ki bo gotovo deloval in z njim ne boste imeli dela ter stroška. Ta daljinec pa je tudi znan po tem, da deluje zelo hitro in je njegova odzivnost bliskovita, kar je pomembno pri tem, ko peljete skozi vrata na dvorišče ali vstopate skozi katera druga vrata.

Rate this post

Avtor prispevka:

219   Posts

Vsi prispevki