prehransko svetovanje

Kakovostno prehransko svetovanje je mogoče dobiti tudi pri nas v Sloveniji

Po večerji se usedete pred televizijo in že po pol ure se znajdete v kuhinji, da v predalu poiščete vrečko čipsa, čokolado in iz zamrzovalnika vzamete banjico sladoleda. Niste lačni, a ob gledanju najnovejše nanizanke imate navado nekaj grizljati. Vam je to kaj znano? Mogoče bi v vašem primeru izkoristili možnost in obiskali prehransko svetovanje v podjetju Nutrimentum, kjer vam lahko pomagamo ozavestiti izbiro živil in prehranske navade, ki so vas privedle do trenutnega stanja.

Prehransko svetovanje je odličen način, da se spoznate z uravnoteženo prehrano in dobite zanesljive informacije, kako izboljšati svoje prehranske navade. Naša ekipa že pred prvim posvetom preuči vašo prehrano in življenjski slog in vam na podlagi ugotovitev poda zanesljive informacije, podprte z aktualnimi znanstvenimi smernicami. Komu je prehransko svetovanje sploh namenjeno?
• Vsem, ki iščete strokovne napotke in informacije o zdravi prehrani ter si seveda želite konkretnih nasvetov v povezavi s prehranjevanjem.
• Vsem, ki si želite spremeniti prehranske navade, a ne veste kako in kje začeti.
• Vsem, ki se že zdravo prehranjujete, a vseeno iščete še dodatne informacije za izboljšave.
• Vsem, ki si želite, da vam v podjetju Nutrimentum preučimo vaše dosedanje prehranske navade.
• Vsem, ki si želite daljšega svetovanja z nutricionistom.

Kakovostno-prehransko-svetovanje

Kaj prejmete na prehranskem svetovanju v našem podjetju?
Še pred samim prehranskim svetovanjem vam dajemo možnost, da nas pokličete in nam zaupate svoje težave, želje in cilje. Posvet preko telefona je za vsakogar popolnoma brezplačen in takrat se tudi dogovorimo, da si tri dni beležite prehrano, ki jo tekom dneva zaužijete. Potem pa se dogovorimo za enkratno prehransko svetovanje, ki traja med 60 in 90 minutami. Na tem posvetu prejmete strokovno pomoč in podporo, da boste lažje prišli do želenega cilja, skupaj naredimo analizo vašega prehranskega dnevnika, meritve telesne sestave in oceno trenutnega stanja. Podamo vam konkretne nasvete, skrbno načrtovane in preverjene pristope, ki delujejo. V podjetju Nutrimentum strmimo k temu, da je vaše zdravje in dobro počutje na prvem mestu, zato vas spodbujamo k spremembi življenjskega sloga in vam pomagamo k dolgoročnim rezultatom. Cena enkratnega prehranskega svetovanja je 100 evrov, le ta je možen osebno ali preko spleta. V ceno prehranskega svetovanja ni vštet jedilnik, a vam ga z veseljem za doplačilo sestavimo in prilagodimo vašim potrebam in željam, seveda v skladu z aktualnimi nutricionističnimi smernicami. Takšno prehransko svetovanje je primerno tudi za vegetrjance, vegane in druge načine prehranjevanja. Na takšnem enkratnem svetovanju se lahko odločite za nadaljnje sodelovanje z nami v obliki kontrolnega ponovnega prehranskega svetovanja, šest tedenski program Prehranski coaching ali pa šest tedenski program Pomoč pri hujšanju. Naj še povemo, da tako na prehranskem svetovanju kot na vseh drugih programih vam zagotavljamo strogo zaupnost in vsi podatki ostanejo med stranko in svetovalcem.

prehransko svetovanje

Prehransko svetovanje primerno tudi za vse, ki želite izgubiti ali pridobiti nekaj kilogramov
Na samem prehranskem svetovanju bomo skupaj odkrili in ozavestili vaše prehranske navade in izbiro posameznih živil, ki so vas pripeljale do povišane telesne mase. Podali vam bomo informacije o zdravem in uravnoteženem načinu prehranjevanja, ki jih boste lahko takoj uporabili v vsakdanjem življenju. A zavedati se morate, da izguba telesne mase ni lahek proces, od uspešnosti izgube telesne mase je odvisno več dejavnikov: znanje o zdravem in uravnoteženem prehranjevanju, vaša vztrajnost, okolje v katerem živite ter podpora družine in prijateljev. V primeru, da se z izgubo prekomerne telesne mase soočate prvič ali da se več let že vrtite v začaranem krogu, da izgubite nekaj kilogramov in jih spet pridobite nazaj, potem je mogoče bolje, da izberete program – pomoč pri hujšanju. Na drugi strani pa je prehransko svetovanje primerno tudi za vse, ki si mogoče želite pridobiti telesno maso. Na svetovanju bomo skupaj odkrili in ozavestili vaše prehranske navade in izbiro posameznih živil, ki so vas pripeljale do stanja, da si želite pridobiti telesno maso. Svetovali vam bomo s konkretnimi nasveti o zdravem in uravnoteženem načinu prehranjevanja.

Je prehransko svetovanje primerno tudi za otroke?
Seveda, prehransko svetovanje je primerno za vsakogar, ki si želi sprememb v svoji prehrani. Je pa pomembno, da otroka ne silite na posvet, ampak se pogovorite z njim in naj sam izrazi željo po spremembi. Zavedajte se, da pod prisilo ne bo želenih in dolgoročnih rezultatov. Pred posvetom staršem svetujemo, da pridejo na posvet skupaj z otroki in mladostniki, v kolikor živijo v istem gospodinjstvu. Seveda pa lahko opravimo svetovanje tudi ločeno, če izrazite takšno željo.

Za konec naj še omenimo, da v primeru, da s svetovanjem ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar. A zagotavljamo vam, da se za vsakega posameznika maksimalno potrudimo, saj sta nam vaše zadovoljstvo in zdravje na prvem mestu.

Rate this post

Avtor prispevka:

219   Posts

Vsi prispevki