ženske pižame

Ženske pižame, ki bodo moderne v letu 2022

Ženske pižame so zastopane v toliko različnih stilih, kot je nas samih – nešteto. Spalni del našega življenja lahko tako ženske preživimo kakor same želimo – v varnem zavetju naše postelje nas končno nihče ne ocenjuje in se ne rabimo obremenjevati ali so hlače našega poslovnega kostima dovolj zlikane. Ženske pižame pa nam nudijo ta luksuz, da lahko zvečer le smuknemo v njih, se prijetno namestimo na fotelj ali v posteljo in se z najljubšo knjigo v roki počasi zazibljemo v prijeten spanec.

Udobje in kakovost za prijeten spanec 

Vsi se zavedamo, da je kakovosten spanec prvi pogoj za naše dobro počutje in zdravje, zato naj bi mu namenili dovolj pozornosti. Povsod lahko preberemo raznorazne nasvete o primerni ureditvi spalnega prostora, pripravi na spanje in spalni rutini, zelo malo pa lahko najdemo na temooblačil, ki jih nosimo med spanjem. Pa vendar te teme nebi smeli zanemariti, saj je naše udobje pogojeno tudi z našimi oblačili. Ženske pižame, ki kraljujejo v vaši omari morajo tako biti iz kakovostnih in naravnih materialov, na dotik pa prijetne.

Izbira materalov je različna, saj so različne tudi naše želje in okusi. Pri izbiri bodite pozorne, da so le ti naravni, saj mora koža dihati, kar pa umetni materiali onemogočajo. Spletna stran Pižame.si za predstavnice nežnejšega spola ponuja ženske pižame iz različnih kakovostnih materialov – izbirate lahko med udobnim in mehkim bombažem ali kraljevskim satenom.

Udobje-in-kakovost-za-prijeten-spanec

Udobna dama ali trendi mačka?

Verjetno se boste vse strinjale s trditvijo, da morajo ženske pižame v prvi vrsti nuditi udoben spanec, vendar pa je na drugi strani potrebno priznati, da je obdobje razvlečenih in nekaj številk prevelikih spalnih srajc že zdavnaj mimo. Tako tudi glede pižam obstajajo določeni trendi, ki jim sledijo številne ženske predstavnice. Pa tudi ponudba na trgu gre v korak z modnimi trendi. Ženske pižame lahko danes kupimo v najrazličnejših barvnih kombinacijah in vzorcih, priljubljeni so tudi različni motivi risanih filmov.

Ženske pižame nimajo lahke naloge – zadovoljiti morajo potrebe tistih predstavnic, ki na prvo mesto postavljajo udobje. Hkrati pa morajo ustreči tudi zahtevnim okusom tistih petičnih uporabnic, ki prisegajo na zadnje modne trende. Ženske pižame zato zastopajo vse mogoče modele – od klasičnih dvodelnih hlačnih kompletov, dolgih in kratkih spalnih srajc in spalnih halij. Tako je tudi na področju ženskih pižam v zadnjih letih prišlo do skokovitih prebojev – potreba po mehkih in kvalitetnih materialih ves čas ostaja, medtem ko je dizajn dobil krila in kreatorjevi domišljiji dopušča praktično vse.

Na spletni strani Pižame.si boste našle ženske pižame, ki jih odlikujejo vse zgoraj opisane lastnosti. Bodite drzne in v svojo spalnico vnesite eleganco svetovnih modnih brvi.

Trendi 2022

Kar se tiče modnih smernic na področju spalnega programa je potrebno poudariti, da že nekaj let velja zlato pravilo naravnega. Ne glede na to, kako modernega kroja je pižama, bo ‘in’ hitro postal ‘out’, če bo le ta narejena iz umetnega materiala. Vsaka ženska, ki nekaj da nase in svoj stil vam bo znala povedati, da umetnega nadomestka za svilo ali saten ni. Danes so cene teh materialov veliko bolj dostopne kot včasih, zato ne sme več obstajati razlog, da bi v želji po lepem izgledu izbrali umetno pred naravnim.

ženske pižame 1

Udobju pri izbiri materiala v leto 2022 sledi eleganca krojev. Raztegnjene in brezoblične pižame naj romajo v najbližji koš. Privoščite si čisto novo pižamo, ki pa naj odraža vas. Smernice na področju modelov so namreč zelo široke – od ljubkih spalnih srajc s kratkimi rokavi do trendovskih kompletov. Okusov na področju oblačenja je namreč veliko in oblikovalci se trudijo zadovoljiti čim širši populaciji žensk. Omejitve pri izbiri modela vaše pižame tako ne obstajajo.

Če povzamemo trende za leto 2022, jih lahko strnemo v nekaj pomembnih pravil, ki jih poskusimo upoštevati:

  • Naravno je ‘in’ – izberite mehek bombaž, nežen saten ali kraljevsko svilo za angelski spanec
  • Pri izbiri modelov in krojev sledite svojim željam in potrebam
  • Bodite drzne in si privoščite pižamo z drznim živalskim vzorcem ali kričečo barvo
  • Udobje in eleganca z roko v roki – prebudite svojo nežno žensko plat in spustite eleganco tudi v vašo spalnico. Znebite se starih in raztrganih pižam ter si privoščite nov komplet, ki odraža vaš osebni stil

Bodi kraljica

Pižama je naša druga koža, zato se morate v njej sproščeno in dobro počutiti. Noben trend ne sme posegati v okvire vašega dobrega počutja. Bodite zveste sami sebi in svojemu slogu. Zavedajte se, da si ženske trende postavljamo vsaka sebi – me smo kraljice in kraljevskost lahko izražamo skozi svoj avtonomni stil.

Ne glede na to, kateri material ali modni trend prisegate same, vam bodo ženske pižame s spletne strani Pižame.si v vašo posteljo prinesle dodatno udobje in luksuz, ki se mu ne boste mogle več upreti. Dovolite si biti izbirčne, saj si zaslužite le vrhunsko. Razvajajte se z bogato ponudbo ženskih pižam, ki vam jih ponujajo na Pižame.si – za vsako se najde taka, ki se ji bo popolnoma prilegala. Poleg tega pa boste v njih izgledale točno take, kot tudi ste – odlične.

Rate this post

Avtor prispevka:

219   Posts

Vsi prispevki