fototapete

Personalizirane fototapete za privatne in poslovne prostore

Ste tudi vi naveličani navadnih belih sten ter si želite malo osvežiti izgled vašega prostora. Predstavljamo vam odlično rešitev vašega problema. Naročite personalizirane fototapete različnih velikosti, vrhunske kvalitete, ki bodo poskrbele, da bo vaš prostor dobil popolnoma nov pridih. Samolepilne fototapete ponujajo številne prednosti. Poleg tega, da jih lahko popolnoma personalizirate z določitvijo svojega motiva, kateri se nato na njih natisne je njihova prednost tudi ta, da je montaža dokaj enostavna in ko želite fototapeto zamenjati, lahko staro enostavno odstranite ter zavržete in nadomestite na isti prostor tapeto novim motivom.

Personalizirane-fototapete-za-privatne-in-poslovne-prostore

Seveda, morate biti pri namestitvi pozorni, da so stene suhe in gladke saj se v nasprotnem primeru fototapete ne bodo pravilno prilepile na podlago in bi se lahko pri kasnejši odstranitvi pojavile tudi poškodbe na stenah (luščenje ometa). Temu pa se seveda lahko izognete, da pred namestitvijo poskrbite, da so stene pripravljene na namestitev.

Personalizirane samolepilne fototapete so postale zadnja leta priljubljena izbira tako v privatnih kot v poslovnih prostorih. Odvisno od motiva lahko prostor poživijo ali mu dodelijo kakšno bolj resno vlogo. Vse je odvisno od vaših želja in potreb. Z velikostjo pa niste omejeni saj se lahko tapete sestavi iz večih kosov ter tako zapolni celo steno oz. drugo površino na katero želite zadevo namestiti.

Vas zanima kako se pravzaprav pripravijo fototapete? Zadeva je dokaj preprosta. Preko kontaktnega obrazca na zgornji povezavi sporočite želene dimenzije za vaše fototapete in posredujete sliko motiva, ki bi si ga želeli imeti natisnjenega na fototapeto. Pri izbiri personaliziranega motiva morate poskrbeti, da podjetju pošljete dovolj kakovostno fotografijo motiva saj bo le tako slika na sami tapeti ostra in pregledna. Po prejemu slike se le ta ustrezno uredi za tisk, ter se nato natisne na posebno folijo visoke kvalitete, ki jo je nato možno namestiti na samo steno. Samo namestitev samolepilne fototapete lahko opravite sami ali pa se odlločite, da vam namestitev uredi podjetje katero se ukvarja s tovrstno storitvijo ter vam zadevo lahko uredi profesionalno.

fototapete

Sama namestitev fototapete sicer ni preveč težavna. Seveda je zadeva malo odvisna tudi od same velikosti fototapete. Za manjše boste z lahkoto poskrbeli sami, pri namestitvi večjih fototapet, ki so po možnosti sestavljene še z večih delov pa bi vam priporočili izbiro strokovnjaka, ki bo prišel montažo opravit na vaš dom in bo pred namestitvijo z laserji opravil vse potrebne meritve, da bodo vse samolepilne fototapete pravilno in ravno nameščene na vašo steno. Montaža večjih fototapet lahko traja malo dlje časa zato je dobro, da se pred naročilom montaže dogovorite za termin kjer bodo monterji imeli dovolj časa za celostno namestitev.

Kakšna bo cena montaže je odvisno predvsem od vaše lokacije ter velikosti samolepilne fototapete. Monter vam v primeru, da se odločite še za montažo fototapeto tudi dostavi. V primeru, da se odločite, da boste namestitev opravili sami pa lahko naročite tudi dostavo po pošti. Poleg fototapete boste prejeli tudi posebno orodje (lopatica za lepljenje), ki vam bo v pomoč pri namestitvi fototapete. Z njo si boste lahko pomagali, da boste izpod fototapete odstranili vse zračne mehurčke, ki se bodo pri lepljenju naredili.

Če si torej tudi vi želite vnesti nekaj novega v vaš dom ali poslovni prostor si lahko torej zagotovite enostavno personalizirano rešitev, ki bo poskrbela za poživitev izgleda. Vsa kar morate še storiti sami je izvesti meritev velikosti površine na katero bi želeli namestiti samolepilne fototapete ter izbrati motiv in nato posredovati vaše želje preko kontaktnega obrazca.

Podjetje vas bo v kratkem kontaktiralo s ponudbo za pripravo vaše tapete. V primeru, da bi se vam po prejemu ponudbe porajala še kakšna vprašanja glede montaže ali kvalitete folije na kateri bo samolepilna fototapeta natisnjena, boste lahko pred potrditvijo naročila še povprašali strokovnjake za vse informacije, ki bi vas še zanimale.

Rate this post

Avtor prispevka:

167   Posts

Vsi prispevki