Cube električna kolesa

Cube električna kolesa na trgu postajajo pravi hit

Moderna doba ni prinesla samo električnih avtomobilov in drugih ugodnosti, ampak tudi kolo z imenom Cube. Cube električna kolesa so prevzela že mnogo ljudi, jih poznate tudi vi? To so moderna električna kolesa ali krajše e – kolesa, ki so videti kot navadno kolo, le da imajo na okvir pritrjeno baterijo oz. akumulator, s katerim je veliko lažje prevoziti daljše razdalje ter vzpone in spuste.

Če ste pred nakupom novega kolesa in vam prevelik napor poganjanja ne ustreza, bodo Cube električna kolesa prava izbira za vas. Kolo lahko uporabljajo tako starejše kot mlajše generacije.

Kako pa delujejo e – kolesa; katero kolo je pravo zame in kakšne so prednosti električnih koles- vse to in več bomo odgovorili v spodnjih odstavkih.

Kaj potrebujejo Cube električna kolesa za svoje delovanje?

Vsaka stvar ima neki del ali dele, brez katerih ne more delovati, tako velja tudi za naša Cube električna kolesa. Vsebujejo namreč štiri dele, brez katerih njihovo delovanje ne bi moglo potekati kot poteka z njimi. Če si jih pogledamo:

 • Baterija:
  ta del je najpomembnejši pri električnih kolesih, saj vas njena moč pripelje do zastavljenega cilja, brez težkih naporov. Tukaj se priporoča uporaba boljše, tehnološko izpopolnjene baterije, za katero je sicer vložek malo večji kot pri navadni, vendar se dolgoročno gledano veliko bolj obrestuje.
 • Električni motor:
  da, tudi tega vsebuje naše kolo Cube. Motor ima vgrajen v sredini zadnjega/ sprednjega kolesa ali tudi na sredini kolesa. Motor in baterija sta povezana, saj daje baterija motorju moč, tako da lahko prevozite želene dolge poti.
 • Zavore:
  seveda zavore! To je pomemben del vsakega prevoznega sredstva. Pri električnih kolesih so razvili zanimivo strategijo, ki omogoča regenerativno zaviranje – kar pomeni to, da če se s kolesom spustite po hribu navzdol, se elektromotor obrne vzvratno in tako polni baterijo, medtem ko vi zavirate. Pametno, kajne?
 • Okvir kolesa:
  okvirji za Cube električna kolesa so drugačni od okvirjev običajnih koles. Delimo jih na tri kategorije: moška, ženska in otroška. Okvir se dodeli glede na vašo težo, višino, dolžino nog, zmožnosti in pričakovanj. Okvirji so predvsem izdelani iz aluminija, saj je lahka zlitina in vam omogoča hitrejše doseganje ciljev na daljših potovanjih.

Prednosti Cube električnih koles pred navadnimi kolesi

Ljudje velikokrat razmišljajo, da bodo takšna električna kolesa potrebovali takrat, ko bodo stari in ne bodo več pri močeh, da bi vozili navadno kolo. To je seveda zmotno razmišljanje, saj Cube električna kolesa ne podpirajo kakšne »lenobe« ampak so zasnovana zgolj za pomoč kolesarju pri dolgih razdaljah.

 • Navadno kolo morate potiskati vedno z isto močjo, če želite priti od začetka do konca poti, pri električnem kolesu vam tega ni potrebno, saj vam pomaga elektromotor, ki olajša velik del težkega potiskanja pedalov.
 • Ob enem lajša napor v nogah, zato se zanj odloči veliko ljudi, ki nimajo moči v nogah ali so po operaciji, saj kolo omogoča odlično razgibavanje in rehabilitacijo. Priporočajo ga prav tako zdravniki osebam, ki se rade vozijo.
 • Cube električna kolesa vam omogočajo vožnjo v razdaljah od 80 do 170 kilometrov z enim polnjenjem baterije – odvisno tudi od zahtevnosti terena, temperature, mase kolesarja ter drugih dejavnikov, ampak v tem okvirju lahko brezskrbno kolesarite, kamor želite.
 • Električna kolesa vam ne bodo predstavljala stroškov in ne bodo zavzela veliko prostora ob shranjevanju.

Cube električna kolesa – katero kolo je primerno za vas?

Pri izbiri Cube električna kolesa, se zmeraj vprašajte, kje se boste z njim vozili. So to mestne ulice, različni tereni od asfaltiranih cest do kamnov ali gozdne neurejene poti?

Medtem ko odgovarjate, smo vam mi spodaj že pripravili tri vrste koles, med katerimi boste zase našli pravega zato, ker ste odgovorili na zgornje vprašanje.

 1. Mestno električno kolo
  izdelano za hiter dostop do trgovine, pošte in po hitrih opravkih v mestu. Z njim se lahko peljete tudi do bližnjega parka ali jezera, saj se lahko vozite tudi po makadamski poti.
 2. Treking električno kolo
  primerno za različne terene od makadama do nedostopnega terena, treking Cube električna kolesa bodo neustavljiva. Če ste rekreativni ali zahteven kolesar, se boste s tem kolesom izkazali.
 3. Gorsko električno kolo
  če ste adrenalinski odvisnik in se radi vozite po neutrjenih gozdnih, gorskih poteh, bike poligonih ipd., bodo Cube električna kolesa prava izbira za vas. Ta kolesa so robustna in zelo vzdržljiva ter opremljena z vzmetenjem za zahtevne terene.
 4. Otroška/ mladinska električna kolesa
  to so popolnoma prilagodljiva otroška in mladinska električna kolesa, ki vašim otrokom omogočajo varno, zabavno ter užitkov in akrobacij polno vožnjo. Kolesa so lahka in izdelana iz sodobnih materialov, tako da jih otroci vozijo z lahkoto.

Cube električna kolesa so brez vprašanja odličen pripomoček, ki vam bodo nudila stabilno, varno, udobno in zabavno vožnjo. Tako se boste lahko brez izgovorov rekreirali in iskali skrite kotičke, kjer se boste lahko sprostili brez hrupa in drugih dejavnikov.

Raziskujte in uživajte v polni vrednosti električnega kolesa, vsak dan!

Rate this post

Avtor prispevka:

167   Posts

Vsi prispevki