kemični svinčnik

Vas zanima, kje se skrivajo skrivnosti kvalitetnega kemičnega svinčnika?

Kemični svinčnik je najbolj razširjeno pisalo na svetu in ga uporablja dejansko vsak. Kemični svinčnik lahko opremite z vašim logotipom in napisi ter podatki in s stikom, da bo super promocijsko darilo za zaposlene, stranke in udeležence dogodkov. To je ena najcenejših reklam, kar jih lahko imate, pa še uporabna je in dolgotrajna, če kupite kakovostne kemične svinčnike, ki dolgo in lepo pišejo. Vsi imamo doma kemične svinčnike, a si jih nismo pogosto sami kupili. Preprosto so tam. Kemični svinčnik je eno najbolj priljubljenih promocijskih daril vseh časov. Vsako leto se jih na svetu proizvede približno ena milijarda.

Kakovosten kemični svinčnik za prijetno pisanje

Kljub temu obstajajo vsi razlogi za nakup kemičnega svinčnika za dolgo časa. Kakovost kemičnega svinčnika lahko merimo z vsoto njegovih detajlov. Visokokakovostno pisalo ni samo izdelano iz prvovrstnih, trpežnih materialov, ampak je tudi popolnoma umerjena kombinacija teže in prostornine. Ko je težišče na pravem mestu, pisalo udobno leži v roki, pri pisanju pa je potreben minimalen napor. Ergonomsko optimiziran oprijem prav tako zagotavlja udobno pisanje brez napora in sicer stran za stranjo. To bodo vaše stranke in obdarovanci cenili, zato se splača kupiti zgolj kakovosten kemični svinčnik na zgornji povezavi.

 kemični svinčnik

Kakovost zunanjosti se odraža v notranji funkcionalnosti, ki je visokokakovostna komora za črnilo, ki se enostavno aktivira in se ne izsuši. Kakovosten kemični svinčnik zmore popisati do 600 strani A4 formata, to je nekaj, s čimer se ne more kosati nobeno drugo pisalo. Vrhunski kemični svinčnik piše jasno in enakomerno. Konica ne praska, ampak gladko drsi po papirju.

Kakšno je črnilo kakovostnega kemičnega svinčnika

Kemični svinčnik ima črnilo, ki je lahko ceneno ali zelo kakovostno. Kakovostno črnilo neprekinjeno teče brez madežev in je obstojno na svetlobo in neizbrisno. Izum kemičnega svinčnika je bil nekaj najboljšega, kar poznamo med pisali. Njegova pot ni bila uspešna že na začetku, dokler ni nova doba prinesla novo kemijsko znanje, s katerim so izboljšali črnilo, da je lahko zelo kakovostno. Zgodba o kemičnem svinčniku se je začela v tridesetih letih 20. stoletja, ko so nalivna peresa pisala zelo neenakomerno in so za seboj puščala grde packe ter se je besedilo hitro razmazalo ter postalo nečitljivo. Kemik in proizvajalec pisalnih strojev Andor Goy je razvili kemični svinčnik za ponovno polnjenje, ki je pisal z gostim, viskoznim črnilom, ki se je hitro sušilo. Zasnovo je patentiral leta 1938 in jo predstavil na trgu pod imenom “Go Pen”. Tako je kemični svinčnik zavladal svetu.

Prednosti kemičnih svinčnikov

Uporaba kemičnega svinčnika namesto nalivnika, tankega črtala ali rolerja ima številne bistvene prednosti. Kemični svinčnik nosi v prsnem žepu ali v aktovki skoraj vsaka oseba. Ena največjih prednosti uporabe kemičnega svinčnika je, da vam ni treba skrbeti zaradi nezanesljivega črnila. Redko puščajo in se ne razmažejo ter se zelo hitro sušijo. Za nekoga, ki je na poti, so idealni, saj lahko preprosto in neboleče pišete v skoraj katerem koli okolju.

Druga velika prednost, ki jo ima kemični svinčnik je, da vam ni treba oklevati, ko ga predate ali posodite drugi osebi. Po drugi strani si lahko kroglične konice kemičnih svinčnikov izmenjujete med seboj vi, vaši sodelavci ali družna. Zaradi tega so idealni, ko ste na poti ali doma in v pisarni.

 kemični svinčnik

Kemični svinčniki so idealni za levičarje. Če ste levičar, še predobro veste, kako moteče je, ko imate črno dlan od razmazanega črnila. Za razliko od nalivnikov, rolerjev in svinčnikov s tankimi črtami se kemični svinčniki zelo hitro sušijo, zaradi česar je veliko manj verjetno, da bodo končali na vaši roki ali se razmazali po papirju. Kemični svinčniki so zelo uporabni tudi za umetnike in ljudi, ki želijo doseči zanimive učinke, ki jih običajno ne bi povezali s kemičnim svinčnikom. Sposobnost črtkanja in šrafure lahko uporabite s kemični svinčnik za ustvarjanje poltonov. Umetniki še posebej obožujejo kemične svinčnike zaradi zmožnosti ustvarjanja iluzije oblike in volumna.

Vrste kemičnih svinčnikov

Obstajata dve kategoriji kemičnih svinčnikov in dve vrsti znotraj teh kategorij. Prva kategorija so osnovni, cenejši kemični svinčniki, ki jih lahko najdete v kateri koli trgovini z živili ali bencinski črpalki. Druga kategorija je veliko bolj prefinjeno in elegantno fino pisanje iz plemenitih kovin in drugih redkih materialov, kakršne najdete na zgornji povezavi. V teh dveh kategorijah boste našli dve vrsti kemičnih svinčnikov za enkratno uporabo in ponovno polnjenje.

Kemični svinčniki za fino pisanje

Ljudje običajno vedno nosijo kakovosten kemični svinčnik za fino pisanje v žepu ali v torbi. So bolj gladki in z njimi je lažje pisati. Ujemajo se lahko z drugimi dodatki ter s celostno podobo podjetja ali človeka. Zato so na voljo v veliko oblikah, debelinah in barvah, da lahko izberete take, kot vam ustrezajo ter jih personalizirate za svoje podjetje.

Ta pisala so izdelana iz zelo kakovostnih materialov, kot so kovine, kakovostna plastika, plemenita smola, platina, rodij, srebro ali celo zlato. Najpogosteje se izdelujejo ročno ali v majhnih serijah s strogo reguliranimi stroji. Ta pisala ponujajo veliko bolj gladko pisanje in na splošno vsebujejo črnilo višje kakovosti. Tako kot njihovi cenejši primerki so včasih opremljeni s pokrovčkom, vendar običajno v večini primerov ponujajo zložljivo pero. Za tiste, ki želite kupiti kemične svinčnike, ki jih lahko s ponosom nosite, se priporoča zgornja povezava v spletno trgovino s kakovostnimi pisali za vas in za promocijska darila.

Rate this post

Avtor prispevka:

241   Posts

Vsi prispevki