Zavarovanje kredita

Zavarovanje kredita z zagotovilom zadovoljstva

Hiter življenjski slog, stresne službe in morebitno odplačevanje kredita za avto ali hišo znajo biti kar velik zalogaj za povprečnega človeka. In ker nikoli ne vemo, kaj nas čaka jutri, je priporočljivo uvesti ugodno zavarovanje kredita, ki vam prinaša številne ugodnosti in zagotovila za lepši jutri ter svetlejšo prihodnost.

Zaščitite sebe ter svojo družino s pametno odločitvijo. Ostalo bo uredilo zavarovanje kredita, ki se določi glede na vaše mesečne prihodke, ceno kredita/lizinga in morebitnih posojil. Se sprašujete, kaj bi pridobili s tem, če ga sklenete?

Zavarovanje-kredita

Kaj pridobite s sklenitvijo zavarovanje kredita?

S tem, ko na banki sklenete kredit in se tako rekoč zakreditirate za od najmanj 5 do največ 40 let, se s tem zavežete, da boste toliko let tudi na mesečni ravni odplačevali ta dolg. Če pa zaradi kakršnega koli razloga tega dolga ne boste zmožni plačati, to pomeni, da bodo zanj primorani plačati vaši domači. Da bi jim ta dolg v primeru nezgode ali vaše smrti izvzeli, vam priporočamo, da razmislite o storitvi: zavarovanje kredita.

S tem, ko se boste odločili in sklenili zavarovanje kredita, boste preko tega zavarovanja odprli naslednje prednosti:

 • poplačilo kredita in morebitnih ostalih dolgov,
 • omogočili boste vzdrževanje nepremičnin – hiše, stanovanja ali drugo,
 • preprečili boste stres bližnjih v primeru nezgode ali svoje smrti,
 • zagotovili boste preskrbljenost svojih otrok vse do neodvisnosti,
 • obenem boste poskrbeli za finančno varnost družine.

V težkih trenutkih je pametno razmišljati in primerno poskrbeti za svoje dolgove ter s tem na neki način »rešiti« družino pred odplačevanjem tako imenovanih »vaših grehov«.

Komu se priporoča takšno zavarovanje kredita?

Sklepanje kredita je lažja odločitev kot njegovo zavarovanje, zato je priporočljivo, da to življenjsko zavarovanje sklenete vsi, ki:

 • najemate ali ste najeli kakršnokoli posojilo in potrebujete zavarovanje kredita/drugih dolgov,
 • vsi, ki imate družino in želite finančno varnost,
 • potrebujete dozavarovanje, saj ste sklenili zavarovalne police, ki vaših potreb ne pokrivajo popolnoma,
 • ste osebe od polnoletnosti do 70. leta starosti, za zagotovljeno varnost do 75. leta starosti,
 • ste lastniki podjetja in bi vaša odsotnost lahko pomenila breme za druge, ker imate pomembno funkcijo.

Komu-se-priporoca-taksno-zavarovanje-kredita

Vsi ti primeri in več teh so pomembni za varnost vas in vaših najbližjih.

Zavarovanje in možnosti sklenitve

Samo zavarovanje je fleksibilno in se lahko sklene za določeno obdobje in pa tudi pod določenimi pogoji ter cenovno obremenitvijo. Če ste pod časovno stisko, ki vam ne dopušča časa v dnevu, da bi prišel strokovnjak k vam na dom in vam vse pogoje in možnosti obrazložil, lahko tega sklenete tudi preko spleta.

Na enak način se lahko prav tako pogovarjate s svojim agentom in rešujete morebitne težave ali dodatna vprašanja, ki jih zastavite dodeljenemu agentu.

Premije za zavarovanje in kaj nanjo vpliva:

 • mesečne premije so nizke in zajemajo nekaj evrov,

Nanjo pa vplivajo:

 • vaš življenjski slog in zdravstveno stanje,
 • določena zavarovalna vsota ob sklenitvi.

Ugodnosti ob sklenitvi:

 • neomejena pomoč vašega agenta,
 • brezplačni 24/7 urni telefonski nasveti od priznanih zdravnikov družinske medicine,
 • neomejen dostop do portala, kjer lahko spremljate stanje in imate hiter dostop do vseh pomembnih informacij: zavarovanje kredita in drugo,
 • svojo zavarovalno vsoto lahko povišate tudi do 50 %.

Način sklenitve preko spleta

Kot smo že omenili, imate odlično priložnost, da zavarovanje kredita sklenete kar preko spleta. To je enostaven način, ki je dodeljen v obliki spletnega obrazca. Ta vas nazorno vodi skozi proces reševanja in vsebuje tudi dodatne povezave za pomoč in izračun možnih premij in vsot.

Med drugim morate določiti:

 1. Zavarovalno dobo – koliko let se želite vezati (min. 5 in max. 40 let)
 2. Plačevanje premije (mesečno, letno ali v enkratnem znesku),
 3. Vnesti je treba tudi nekaj podatkov, kot so: rojstni datum, višino, težo, zaposlitev in opredelitev zaposlitve, ter če ste kadilec ali ne.

Preko teh in podobnih podatkov se vam izračuna višina premije z vključenim davkom: 8,5 % DPZP.

Opravljanje plačila

Glede na izbran način plačevanja določene premije lahko izbirate možnosti plačevanja. Prvi polog se izvrši neposredno agentu, če vas ta pride obiskat na dom. V primeru spletnega sestanka le-to nakažete v določenem znesku mesečne premije (Npr. skupen znesek je 77.000 €, kar pomeni na mesečni ravni 6,68 €).

Načini plačila so varni in so lahko različni, glede na to, kako želite in se odločite vi. Na voljo so: preko nakazila banke, torej UPN (univerzalni plačilni nalog) račun ali direktno breme z bančnega računa.

V primeru, če bi v prihodnosti želeli zavarovati še kakšne dodatne možnosti, lahko to storite za kritične bolezni, morebiten izpad dohodka, potrebe po nadomestilu za oskrbo na domu, raznih nezgod, invalidnosti ali poškodb. Seveda lahko zavarujete prav tako otroke.

V tem primeru ste lahko mirni, saj ste zagotovili finančno varnost sebi in tudi svoji družini, v primeru kakšne nezgode ali smrti. S tem postavljate varnost na prvo mesto in odlično poskrbite za življenje ter finančno varnost sebe in svojih najbližjih.

Razmislite in si zagotovite zavarovanje kredita, ki bo živel skupaj z vami!

Rate this post

Avtor prispevka:

241   Posts

Vsi prispevki